2777
2789
[QUOTE=83344483]من شبانه روز اگر 4 ساعت خابم ببره گاهی وقتا 36 ساعت مدام بیدارم روانی شدم بخدا [/QUO ...

نه من از هرکسی پرسیدم این مشکلو داره . نگران نباش انشاالله سالم بغلش کنی

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی خوشکلت رو بغل بگیری

ممنون عزیزم همینطور شما . راستی نی نی چی هست ؟

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
تیر 98

پس یک ماهی عقب تر از منی . من هفته اول خردادم ان شاالله 

پسر البته یه دختر گل هم دارم این بچه دوممه😍

خدا جفتشونو حفظ کنه .

منم بچه اولم پسره 5 سالشه . اینم پسره

مرسی عزیزم همچنین گل پسراتو منم دخترم پنج سالشه

ایشالا همتون در پناه خدا باشید . یه زایمان سالم و راحت داشته باشی و گل پسرتو بغل بگیری

من سونو زده 28 تیر ولی سزارینی که هستم احتمالا بیاد چهاردهم یا پانزدهم تیر

منم سزارینی ام شایدم اخر اردیبهشت بیفتم