2777
2789
یزره رو پاهام مو بود.. خیلی کم ..مامانم نمیزاشت بزنم اخه بچه بودم ابتدایی فک کنم... اما پای زنای دیگ ...

وااااااااااااای دختر پوکیدم از خنده اخه گرم کردن با فندک حلاک ایدع ات بودم😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااااااااای دختر پوکیدم از خنده اخه گرم کردن با فندک حلاک ایدع ات بودم😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از خودم ب دلیل کارام خجالت میکشم . اخه ادم اینقد عقده ای 😓😩😩😩

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
از خودم ب دلیل کارام خجالت میکشم . اخه ادم اینقد عقده ای 😓😩😩😩

ن دور از جونت گلی😍😘

عالم بچگیه دیگ ...

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
خاک بر سرشون من که ازشون نمیگذرم همه کودکی و نوجونیم زجرمون دادن باورت میشه یسال مدیر مدرسمون لی لی ...

😂😂😂

نمي دونم چرا انقدر عقده اي بودن

يه سري اردو بردن بچه ها رو مشهد من نرفته بودم اما بچه ها تعريف مي كردن خيلي سرد بوده و پتو هم كم بوده و مجبور بودن چندنفري يه پتو استفاده كنن واسه همين هي مسخره بازي پيش ميومده و بچه ها از خنده غش مي كردن، مدير اومده پتو رو زده كنار از روشون گفته اينكارايي كه شما با هم مي كنيد من و شوهرم با هم نمي كنيم😑😑😑😑😑😂😂😂

تو كلاسا هم ميومد ميگفت دستاتون بايد هميشه روي ميز باشه دستامتون رو اصلا نبايد ببريد پايين 😂😂😂😂