2777
2789

حدودا ۲۰ تومن حقوق میگیرم

۹ تومن قسط میدم

ماهی تقریبا ۷-۸ میلیونش رو میتونم پس انداز کنم

خرج خورد و خوراک و پوشاک و چیزای دیگم بابامه

۱ماهیانه مقدار کمی طلا برای پس انداز بخرم؟؟ (چندماه پیش وام گرفتم طلا خریدم تا بتونم ماشین عوض کنم)

۲دندونامو کامپوزیت کنم؟ (یه مقدار از طلاهای دیگمو بفروشم بزارم روش این ماه دندونامو کامپوزیت کنم)

هیچ امیدی به آینده ندارم میگم حداقل خوش باشم باپولام اما نمیدونم چی بخرم که لذتشو برده باشم و خوشحال باشم

گوشی و ساعت خوب هم دارم(گفتم یوقت نگید اینهارو بخر چون دارم)

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون رو بزارم توی اولویتمبعدش چکار کنم؟من همیشه این معضل رو دارم و هیچ هدفی برای خرج کزذن پولام ندا ...

بعدش مثلا باشگاه و روتین پوستی ، اموزش ی موسیقی یا زبان انگلیسی، ولی طلا بخر هرچی بخری ب نفعته ی روز میبینی چقدر به کارت میاد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم طلا بخر و نگهدار فعلا با پولت کاری نداری پس نگهش دار برای وقتی کارش داری

دقیقا نمیدونم این همه طلا بخرم که اخزش چکارش کنم

هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم دوست دارم بدونم پولامو برای چی و چه هدفی جمع میکنم

بخاطر همین تاپیک زدم که بپرسم با پولام چکاری کنم

من میگم جمع کن رو ماشینت بذار

وام گرفتم و طلا خریدم اون پول رو گذاشتم برای عوض کردن ماشین 

ام وی ام میخوام بخرم

به جز ماشین چه چیزهایی خوبه که براش برنامه ریزی کنم؟

بعدش مثلا باشگاه و روتین پوستی ، اموزش ی موسیقی یا زبان انگلیسی، ولی طلا بخر هرچی بخری ب نفعته ی روز ...

موسیقی و زبان خوبه 

نمیدونم چه سازی راحت و‌خوبت

وام گرفتم و طلا خریدم اون پول رو گذاشتم برای عوض کردن ماشین ام وی ام میخوام بخرمبه جز ماشین چه چیزها ...

پس انداز کن اگه قصد ازدواج داری برا جهیزیه

و من دیگر جوان نخواهم شد....