2777
2789

بچها من تازه چندروزه زایمان کردم

قضیم بااین دوستم مفصله،خیلی دختر خوبیه خیلی خوب بودیم باهم عین خواهر بود برام،ولی بخاطر ی موضوعی شوهرم خواست ازم که کلا باهاش قطع ارتباط کنم و منم بخاطر زندگیم قبول کردم

این قضیه مال چند سال پیشه

من یه اشتباه بزرگ کرده بودم و تو یکی از این گروهای تلگرامی با آقایی آشنا شده بودم و چت کرده بودم(خودمم قبول دارم اشتباه بزرگی بوده و توبه کردمو...خیلیم گذشته ازش )شوهرم همش فکر می‌کرد تقصیر دوستامه که لینک این گروهو بمن دادن و باعث این اشتباه شدن و ازم خاست قطع ارتباط کنم

من از مجبوری ب مامانم چیز دیگه ای گفتم،گفتم دلیل قطع ارتباطمون اینه ک شوهرم دیده که با دوستم درباره شوهرم غیبت کردیم توی چت و بدش اومده

دیروز دوستم زنگ زده بوده ب مامانم حال منو بپرسه،مامانم گفته من زایمان کردم و اونم گفته میام خونتون

امشب اومد ،شوهرم سرکار بود

از قضا زمانی که اومد خواهر شوهرمم اومد یه سربه ما زد و رفت

حالا من میترسم خواهرش بهش بگه،میخام خودم پیشقدم شم و بگم ولی از واکنشش میترسم

مامانم هم گیر داده که نه بهش بگو اگه هم‌گفت چرا اومده دوستت،جوابشو بده انقد بهش رو نده ،مگه ی غیبت کردن توی چت چیه،اصلا کوتاه نیا جوابشو بده

درحالی ک خب اون نمیدونه قضیه چیه

من چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرت مگه خبر داره از اون جریان ها؟

نه خبر نداره

میترسم بگه رفتم دیدن نی نی،و فلان دوستش اونجا بود

دوستمو میشناسه

میترسم اگه بگه شوهرم فک کنه من تمام این مدت یواشکی با دوستم در ارتباط بودم

نه خبر ندارهمیترسم بگه رفتم دیدن نی نی،و فلان دوستش اونجا بوددوستمو میشناسهمیترسم اگه بگه شوهرم فک ک ...

پس پیش قدم شو بگو یهویی اومد سریعم رفت و منم روم نشد چیزی بگم 

نه خبر ندارهمیترسم بگه رفتم دیدن نی نی،و فلان دوستش اونجا بوددوستمو میشناسهمیترسم اگه بگه شوهرم فک ک ...

بهترین کار اینه ک خودت بگی اما خیلی عادی بگو نه با ترس چون اینجوری شوهرت بیشتر شک میکنه

خواهرشوهرت برا چی  به شوهرت بگه !!!

هیچ حرفی نزن نمیگه 

بعد چرا باز با کسی که با شوهرت توافق کردی رفت و امد کردی !!

الان اگه جنگ و بحث بشه واقعا خودت مقصری 

نگه داری از زندگیت نمیکنی 

قول دادی سر قولت بمون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️