2777
2789

من مجبورم خونمو بفروشم تا خودم بتونم خونه اجاره کنم

کلا یک و نیمه پولش که پونصدش می‌ره واسه رهن خونه با یه میلیاردش نمی‌دونم چیکار کنم این خونه هم تنها داراییمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خونه بفروشی و بعد اجاره کنی؟نمی تونی اونو اجاره بدی و خونه جدید با رهن و اجاره اون بگیری؟

نه آخه با رهن و اجاره اون خودم خونه ای که میخوام گیرم نمیاد

آخه الان وضعیت طلا رو دیدم یکم ترسیدم

موقعی که ما برای عروسیمون طلا خریدیم واقعا با استرس و نگرانی خریدیم فکرشم نمیکردیم از گرمی دو و نیم بیشتر بشه ولی طی دو سال شده حدود ده تومن سرویسی که ۸۰ تومن خریدیم شده ۳۰۰ تومن

من بچه بودم یه خونه اضافی خریدیم با ۸۰ تومن پول اون موقع پول سه کیلو طلا بود الان تازه اون خونه رو فروختیم ۳ میلیارد تومن که پول یه کیلو طلا هم نیست 

دوسال پیش من ۱۵۰ تومن داشتم شوهرم ۱۲۰ تومن من طلا خریدم پولم شد ۸۵۰تومن شوهرم زمین خرید پولش شده ۹۰ تومن 

و کلی مثال اینجوری دارم از زندگیم