2777
2789
مدير دبيرستانمون هرچند وقت يكبار به هركي شك مي كرد كه ابرو يا پشت لب برداشته ميكشوندش تو حياط زير اف ...

خاک بر سرشون من که ازشون نمیگذرم همه کودکی و نوجونیم زجرمون دادن باورت میشه یسال مدیر مدرسمون لی لی تو حیاط مدرسه رو ممنوع کرد بعدما رو نیمکت میکشیدیم لی لی با انگشت و پاک کن بازی میکردیم 

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقدر بچه مثبت بودم الانم هیچکاری نمیکنم😂😂😁 از پشم که فارغ بودم همیشه چون کم مو هستم ولی ارایشو نمیزاشتن تا  اول دبیرستان ولی بعدش کم کم دیگه عادتشون دادم😁😁 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

من یه بار در دبیرستان نیم بوت قهوه ای اونم تیره خریده بودم عاشقش بودم مدرسه که میپوشیدم کلا زنگ های تفریح بیرون نمیومدم که منو نبینن حتی واسه توالت و آب خوردن آخرش هم ناظم خودش اومد سر کلاس بهم گفت از فردا نپوش خداییش که ظلم کردند بهمون!!!!

وای وای وای 😂 لعنتی نمیگی عاشقت میشم 😂😂😂

عشق را همواره با دیوانگی پیوندهاست 😩😁😁😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

دفتره خاطرات قفل دار یادتونه  من دفترمو دادم به دوستم واسم خاطره بنویسه فرداش آورد یعالمه برچسب خوشگل نقاشیایه قشنگ واسم زده بود بعد گفت دفترتو دادم پسرداییم واست نقاشی بکشه وایی منو میگی حس میکردم یه جنایتکارم 😨بردم دفترمو تیکه تیکه کردم از ترس اینکه یه پسر واسم نقاشی کشیده 😂😂😂

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤
عزیزمم 😂😂😘😘 یبارم میخاستیم بریم عروسی عقده ای شده بودم ک مامانم نمیزاشت رژلب بزنم میرفتم روغن می ...

🤣🤣💋❤

وااایییییییی خدا بگم چکارت نکنه دختر ❤❤❤😂😂😂😂😂😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
دفتره خاطرات قفل دار یادتونه   من دفترمو دادم به دوستم واسم خاطره بنویسه فرداش آورد یعالمه برچ ...

وای اینو من پول نداشتم با بدبختی پولشو جمع کردم 😥😥😥😥بعدش حیفی ام میمومد ازش استفاده کنم به همه دوستام ندادم خاطره بنویسن

امضا ندارم
🤣🤣💋❤ وااایییییییی خدا بگم چکارت نکنه دختر ❤❤❤😂😂😂😂😂😂

یزره رو پاهام مو بود.. خیلی کم ..مامانم نمیزاشت بزنم اخه بچه بودم ابتدایی فک کنم... اما پای زنای دیگه رو میدیدم مو نداشت حسرت میخوردم 💔😑😩فک کردم میتونم با فندک زره زره بسوزونم موها رو ک پاهام خوشکل بشه😿 ولی مامانم دید گفت داری چ غلطی میکنییییی👿👿👿 گفتم هیچی سردم شده دارم خودمو با اتیش فندک گرم میکنم 😐😐 تو گرمای تابستون 

خل بودم نه؟؟/:😐😂😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی