2777
2789
عنوان

دکتر زنان اعصابمو خورد کرد😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 57 پست
بله دیشب رفتم ضربانشم شنیدم😍

خداروشکرچندهفته بودی؟من میگم یه وقت شایدنشنوم ازترسم گذاشتم یه هفته دیگه برم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خداروشکرچندهفته بودی؟من میگم یه وقت شایدنشنوم ازترسم گذاشتم یه هفته دیگه برم

تو سونو دیشب زد ۷ هفته واسه من.نه نترس همون ۱ اسفند خوبه به نظرم.من خودم طاقتم نگرفت بی خبر بمونم

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای گلم که میگید دکترمو عوض کنم 

نمیشه ریسک کنم 

چون من 2 بار سقط داشتم و از اولش پیش این دکتر بودمو در حریان همه چی هست

بعدش من رفتم رویان و اونجا برام یه سری دارو تجویز کردن

و دکترای اینجا شرایطمو قبول نمیکردن که همین داروها رو برام ادامه بدن

برای همین مجبور شدم که پیش همین دکتر برم که در جریان کل این اتفاقا بوده

@نیییییییکی   جون نمیشه دیگه دکتر عوض کنم چون شرایطم خاصه و این دکتریه که از قبل میرفتم پیشش و ...

پس اشکال نداره حساس نشو بیخیال باش

به هر حال‌ دکترت صلاح‌ شما رو بهتر میدونه 

تیکر هدفمیییی   
تو سونو دیشب زد ۷ هفته واسه من.نه نترس همون ۱ اسفند خوبه به نظرم.من خودم طاقتم نگرفت بی خبر بمونم

هزینه ش چندهدسونوی قلب؟ببخشاخیلیدسوال کردم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

عزیزم شما بارداری بیخود اعصاب‌ات رو به هم نریز بعضی دکترها حرف حرف خودشونه. اگر باهاش راحت نیستی و امکان‌اش رو داری می‌تونی دکترت رو عوض کنی. ولی گاهی دکترها چیزی رو می‌دونن که ما نمی‌دونیم و شاید به صلاح‌مون باشه. اگر فکر می‌کنی دکتر خوبیه باهاش بمون چون دکتر عوض کردن و جابه‌جایی پرونده پزشکی هم خوب نیست آدم سردرگم می‌شه

راستی دیشب اینجا از تجربه خوبم با دکترم نوشتم گفتم شاید برای کسی جالب باشه بخونید

چرا انقدر زود میرین سونو ان تی من ده هفته هستم میخوام 15 اسفند برم.. یعنی دیر میشه؟

من که سونوم میفته آخر اسفند

من 24 اسفند 11 هفته ام کامل میشه

ببینم اصلا میتونم اون موقع نوبت بگیرم

فعلا که هرجا زنگ میزنم میگن معلوم نیست تا چند اسفند باشیم 

حساس نشدم ولی خب یکم اذیت شدم با این حرفش من که میدونم نی نیم معجزه خداست و سالم سالمه

بله عزیزم حتما همین طوره فکر بیخودی نکن اگه خدایی نکرده مشکلی بود تو سونوی قبلی هم نشون میداد

تیکر هدفمیییی   
عزیزم شما بارداری بیخود اعصاب‌ات رو به هم نریز بعضی دکترها حرف حرف خودشونه. اگر باهاش راحت نیستی و ا ...

واقعا دکتر خوبیه

جزو دکترهای خوبه، هم از لحاظ تشخیص، هم از لحاظ اخلاقی و خیلی چیزای دیگه

میگم که فقط همین یه موردش یکم اذیت کننده است

بله عزیزم حتما همین طوره فکر بیخودی نکن اگه خدایی نکرده مشکلی بود تو سونوی قبلی هم نشون میداد

دقیقا

بعدشم اگه مشکلی باشه علائم قاعدتا باید از بین بره یا من بیفتم به لکه بینی

که خداروشکر من هنوز حالت تهوع و تکرر ادرار به خصوص شباو درد سینه رو دارم