2777
2789
عنوان

دکتر زنان اعصابمو خورد کرد😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 57 پست
دکترت چیز بدی نگفته که استرس گرفتی فقط محتاط بوده به دکترت اعتماد کن پزشکی که سابقه پزشکی تو رو دار ...

آره

منم از همین میترسم که نمیرم دکترمو عوض کنم

چون از اول در جریان پروسه بوده

حرف خاصی نزده ولی خب یه راست میزاشت برای 2 هفته دیگه

چون من تجربه های تلخ داشتم سر اون یکم گرفته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

24 بهمن سونوی قلب همه چی عالی بود تو مرکز تصویربرداری دکتر زنان امروز میگه دستگاه ما ضعیفه بیشتر بر ...

اینکه بهانه اس غیر ممکنه حتی بیمارستانای دولتی با دستگاههای خیلی قدیمی میتونن ضربان رو ببینن. 

ولی بنظر من حتما برو مرکز قبلی یه سونو بشو انشالله که همه چیز خوبه ولی حتما برو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دقیقا بعدشم اگه مشکلی باشه علائم قاعدتا باید از بین بره یا من بیفتم به لکه بینی که خداروشکر من هنو ...

خدانکنه چیزی باشه ولی عزیزم هیچ ربطی نداره گلم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اتفاقا بهش گفتم گفت نه این حرفا علمی نیست😒😒😒 باور کن دکتر خوبیه ولی نمیدونم چرا انقدر رو سونوی ...

سلام گلم برو یه دکتر دیگ منم شش هفته رفتم پیش دکتر زنانم گفت قلبو نمیبینم دیگ کلا نرفتم هشت هفته رفتم سونوگرافی دیگ تا ان تی هم سونو نرفتم یا دکترتو عوض کن عزیزم یا صبر کن هر موقع گفته دوباره بری پیشش الکی بد ب دلت راه نده 

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اتفاقا بهش گفتم گفت نه این حرفا علمی نیست😒😒😒 باور کن دکتر خوبیه ولی نمیدونم چرا انقدر رو سونوی ...

راست میگه

از نظر علمی سونو ضرری برای بچه نداره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
سلام گلم برو یه دکتر دیگ منم شش هفته رفتم پیش دکتر زنانم گفت قلبو نمیبینم دیگ کلا نرفتم هشت هفته رفت ...

نه اخه من 2 یا 3 روز قبلش قلبشو دیدم و صداشم شنیدم

حالا دیگه میزارم همون 2 هفته دیگه که میرم جواب ازمایشو نشون بدم بهش سونو کنه. 

من مطمئنم که نی نیم سالمه

نه اخه من 2 یا 3 روز قبلش قلبشو دیدم و صداشم شنیدم حالا دیگه میزارم همون 2 هفته دیگه که میرم جواب ا ...

اره گلم دستگاهاشون ضعیفه برا من ک گفت من اصلا جنین رو نمیبینم بعد گفت حتما چون تو لگنه پایینه نمیبینم بعد گفت اها حتما ابم نخوردی ک مثانه پر باشه گفتم ن😐گفت باش بیا پایین دو هفته دیگ بیا برا سونو منم دیگ پیشش نرفتم هشت هفته رفتم مراکزا سونوگرافی ولی خب خیلی اذیت شدم تو اون دو هفته همش فکرو خیال علائم بارداریم نداشتم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اره گلم دستگاهاشون ضعیفه برا من ک گفت من اصلا جنین رو نمیبینم بعد گفت حتما چون تو لگنه پایینه نمیبین ...

اره خیلی بده

تازه منم امروز مثانه ام پر نبود😒😒

من رفته بودم فقط ویزیت شم

وقتی گفت سونو یهو هنگ کردم

اره خیلی بده تازه منم امروز مثانه ام پر نبود😒😒 من رفته بودم فقط ویزیت شم وقتی گفت سونو یهو هنگ ...

اره تو این هفته ها ک نی نی کوچکه حتما باید مثانه پر باشه تا دیده شه نگران نباش انشالله ک بسلامتی این دورانو میگذرونی و نی نیت میاد بغلت😘😘😘