2777
2789
عنوان

دکتر زنان اعصابمو خورد کرد😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 57 پست
آخرین پریت کی بود؟منو۱اسفنهدنوشته پری آخرم ۱۰دی بودمیخوام یه هفته دیرتربرم

منم آخرین پریم ده دی بود.ان تی رو نوشته ۱ اسفند؟؟؟😯

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
اصلا به همم ریخت میدونم استرس خوب نیست😔

واسه چی بهم ریختی من سه جا رفتم تو یه هفته هر سه جا سونو کردن.. 

یکی گفت 4 هفته یکی گفت 6 هفته یکی هم گفت 7 هفته... البته اونی که گفت 7 هفته نمیتونست اصلا رحم و ببینه واسه همین  داخلی کرد و دقیق به دست اورد ...

بی شعورن دیگه حالا واسه ان تی میخوام برم یه جا معتبر

دخترم تمام زندگی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر عزیز

ببین دوست خوبم من شرایط شما رو درک میکنم، شما الان توی شرایط روحی حساسی هستی ولی به عنوان کسی که از نزدیک با مسایل پزشکان به خصوص متخصص های زنان آشنا هستم (خواهرم متخصص زنان هست)  باید بدونید که دکترتون حق دارن، با این همه سقط و حاملگیهای پوچ و تشکیل نشدن قلب و ..‌. دکترها همیشه بدترین حالت رو در نظر میگیرن تا بعدا مریضشون طلبکار نشه چون همه آدمها مثل هم نیستن و خیلیها دنبال دردسرن و خیلیها هم دنبال مقصر، شما تنها مراجع پزشکتون نیستید و ایشون در مورد همه جانب احتیاط رو رعایت میکنه تا هم شما در نهایت به سلامتی زایمان کنید هم ایشون وظیفه اش رو درست انجام داده باشه هم برای شما و خودش ایجاد ناراحتی کمتری بکنه

خوب اگه اینکارو نکنند چطور مردمو تیغ بزنند خودت انصاف بده!!!!!!

میگه پول نگرفته که بابت سونو.

منم دکترم هر سری منو سونو کنه پول نمیگیره. با اینکه کلی وسیله و لباس و زیر انداز هم استفاده میکنه و فقط پول ویزیت طبق تعرفه میگیره.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

واقعا؟ضربان رفتی؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

نه ان تی روضربان قلبونوشته۱اسفند

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
دکتر خری که نفهمه استرس برا مادر وجنینش بده و نظر خرکي بده دکتر نیست هالوئه لطفا دکترت رو عوض کن

دکترمنم اینجوریه قراره عوضش کنم

واقعا؟ضربان رفتی؟

بله دیشب رفتم ضربانشم شنیدم😍

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

@نیییییییکی جون نمیشه دیگه دکتر عوض کنم چون شرایطم خاصه و این دکتریه که از قبل میرفتم پیشش و در جریان کل داستانای من بود

و برای همین داروها و شرایط بارداری منو قبول کرده

دکتر خوبیه فقط تو این یه مورد یکم گیر الکی میده