2777
2789
عنوان

دکتر زنان اعصابمو خورد کرد😠😠😠

965 بازدید | 57 پست

سلام دوستای خوبم

خوبین؟ 

من الان طبق سونوگرافی قلبی که چهارشنبه 24 بهمن انجام دادم 7هفته و 2 روزمه. 

بعد تو سونوی قلب هم قلبو دیدن هم صداشو شنیدم

امروز رفتم دکتر زنان پرونده تشکیل بدم گفتن ما هم سونو میکنیم (پول سونو رو نگرفتن البته) بعد دکتر گفت من جنین میبینم ولی قلبو نه. گفتم مگه همچین چیزی میشه؟ 

گفت اخه دستگاه سونو مراکز تصویربرداری پیشرفته تره، مال ما ضعیف تره و معمولا دیرتر قلبو میبینیم 😠😠😠

میگه ما حتما باید با دستگاه خودمون قلبو ببینیم، گفت 2 هفته دیگه دوباره بیا که هم جواب ازمایشتو بیاری هم بیای سونو کنیم تا قلبشو ببینیم

خب یکی نیست بگه احمق وقتی قلبو دیدن چه اصراری داری به سونوی خودت اخه؟ 

کلا روانمو به هم ریخت

از اونورم سونوی ان تیم دقیقا میفته اخر اسفند و تو تعطیلات عید. 

دیگه نمیدونم چی کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی

قلب جنین رو ندید یا خداینکرده قلب ضربان نداشت؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم مشکل ان تی رو دارم میفته آخر اسفند

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

آخرین پریت کی بود؟منو۱اسفنهدنوشته پری آخرم ۱۰دی بودمیخوام یه هفته دیرتربرم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
یعنی چی قلب جنین رو ندید یا خداینکرده قلب ضربان نداشت؟

24 بهمن سونوی قلب همه چی عالی بود تو مرکز تصویربرداری

دکتر زنان امروز میگه دستگاه ما ضعیفه بیشتر برای واژیناله تا شکمی برای همین از روی شکمت فقط جنین میبینم😒😒😒😠