2777
2789

کنه و حاجتش رو از خدا بخواد یه کم هم بهحال ما دعا کنه زندگیمون سامون بگیره

امروز ۱۸آذر

تا ۲۸ دی

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب

تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی

کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ

کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ

بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ

بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ

اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ

بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی

بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یا اَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی

یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی

بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ

یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ

یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ

رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ

وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی

یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ

یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ

یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ

بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ

وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ

خیلی خوبه عزیزم به سلامتی انشالله شفا پیدا کنن

حتما حتما به شهدا متوسل شین ما ازشون برای اعتیاد و درمانش نتیجه گرفتیم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الهی بحق این لحظه وساعت بحق پنج تن زمدگیت ارامش بگیره ورنگ بوی خدایی بگیره وسلامتی عاقبت بخیری بتووخانوادت برگرده ودلتوشاد باشه نماز اول وقت خیلی موثره خیلیی چیزی ک من باچشمم دیدم

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی این دعاهای قشنگ برای خودت الهی

ممنونم گل منم حاجتای محال دارم۷سال منتظرفرزندم شوهرم دنبال کاربهتره انگار هیچ ب هیپ ولی خدا صبوری بهم داده برام دعاکن

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

ممنونم گل منم حاجتای محال دارم۷سال منتظرفرزندم شوهرم دنبال کاربهتره انگار هیچ ب هیپ ولی خدا صبوری به ...

الهی دامنت سبز شه و از فرزندت خیر ببینی شوهرت هم ان شاءالله کار میگیره پیگیر باش کدوم شهری؟

الهی دامنت سبز شه و از فرزندت خیر ببینی شوهرت هم ان شاءالله کار میگیره پیگیر باش کدوم شهری؟

بوشهرعزیزم تحت درمانم مشکلاتم حل میکردم بازم خبری نشد

بوشهرعزیزم تحت درمانم مشکلاتم حل میکردم بازم خبری نشد

اگه شرایط رفتن به تهران رو داری یه پیج یا کانال هست فرصت های شغلی رو میذاره مثلا هفته پیش میگفت ایران خودرو نیرو میخواد یا الان علی بابا