2777
2789
عنوان

دستپخت

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم گلم 

بگومثل بابات مرغ درست حسابی بخرهمش بوگندومیخری

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خب کلی روش هست واسه خوشمزه شدن مرغ.اول اینکه حتمن مرغتو بازردچوبه و پیاز بجوشون کف ک کرد آبشو بریز ب ...

اینکارم کردم میگم الکی ایراد میگیره بعد اینکه جوشوندم جدا پختم بازم میگه بد مزه‌اس وبو میده

اول از همه اینکه من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای و زردچوبه میزارم میپزم بعد که پخت توی یه ظرف میکشم ...

خوب وقتی توش آب هست چه مزیتی دارا تو فر گذاشتنش میزاری آبش کم میشه حالت گریلی میشه؟

اصلا بعدن میخواد تو جمع بگه من بهش آشپزی یاد دادم اصلا بلد نبود خیلی اخلاقای بدی داره

عیب نداره سخت نگیر تو هم همونجا بگو آره ممنون تازه میخوام ازتون بیشتر یاد بگیرم 😅

برا این چیزا سخت نگیر  از مامان خودت یا کسی دیگه هم ک آشپزیش خوبه بپرس.من ک هم شوهرم بدغذاست هم من دست پختم بده.الان یذره با تمرین پیشرفت کردم

شوهرمو بزاری ک همش کباب مرغ میخوره.الانم ک مرغ کیلو ۱۷ شده 😑

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بهم گفت ابپز کن منم با پیاز وسیر وادویه آبپز کردم بعد با دلمه وگوجه وهویج پختم وسرخ کردم و...بازم ای ...

حالا اینسری مرغو بجوشون آبشو بریز بره بعد ی پیاز رنده کن تفت بده بهش زرد چوبه و فلفل و زعفرون بزن مرغارو بچین روش بایکم اب نارنج یاآبلیمو زیرشو خیلی کم کن درشو بذار خودش آب میندازه آبش ک خشک شد ی قاشق رب بزن با ی کم آب.پامرغتم هرچی دوس داری بریز من هیچی نمیریزم جز آلو بخار.خیلی خوشمزه میشه.ولی خیلیا رو دیدم از طعم و بوی فلفل دلمه تو مرغ بدشون میاد نریز

واسه ما برعکسه به اون بیچاره ها میگه از من یاد بگیرن 😂

من مرغ و اینجوری درست میکنم که کمی پیاز تفت میدم و بعد مرغ رو اضافه میکنم و در ظرف و میذارم.اصلا آب اضافه نمیکنم خود مرغ آب میندازه یه کم که آب انداخت ادویه و زعفرون و ۱ ق غ آب لیمو میزنم و با شعله کم میپزه...رب هم معمولا نمیریزم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

خب حالا یکبار برو چیزی نمیشه 

برای گرفتن بوی مرغ، از پیاز، چوب دارچین، زردچوبه ، گلاب کمی جوز هندی استفاده کن، اگه برگ بو داشتی اونم خوبه، تمراه مرغت حتما هویج و فلفل دلمه ای بگذار بپزه ، در آخر زعفران اصافه کن .مطمئنم دیگه هیچ بوی نامطبوعی نمیده

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
اول از همه اینکه من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای و زردچوبه میزارم میپزم بعد که پخت توی یه ظرف میکشم ...

شوهرم خیلی بد غذاس کوکو نمیخوره همه مدلشو.عدس پلو وعدسی وآش وسوپ و...کلا چن مدل که اونا رو هم ایراد میگیره حتی رب تو غذا رو هم دوس نداره