2777
2789
عنوان

دستپخت

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 70 پست
راه حلی دارین؟ خیلی خستم کرده دیگه اصلا نمیتونم آشپزی کنم میگم هر چی بپزم میخواد ایراد بگیره 

بگو مامانت تجربه داره منم سن اون برسم از الان مامانت بهترم ببین واسه مرغت سیر بریز تا بووی مرغتو بگیره بعضی مرغا خودشون بو میدن حتی با ادویه هم بووش نمیره ولی دوتا حبه سیر بریز کامل بوی بدشو میگیره عزیزم

یعنی الان ندارین چیکار کردین؟

خب کلی روش هست واسه خوشمزه شدن مرغ.اول اینکه حتمن مرغتو بازردچوبه و پیاز بجوشون کف ک کرد آبشو بریز بره بعد مرغتو درس کن دیگه عمرا بو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ این حرف آدمو انقد میسوزونه خداروشکر مادرشوهرم دستپختش خوب نیست

مادرشوهر منم زیاد دستپختش خوب نیس اما شوهرم واسه اینکه مامانشو خوشحال کنه میخواد برم پیشش .حتی یبار مادرشوهرم پیش دومادشون بهم گفت که سعید نمیتونه دستپخت تو رو بخوره یبار بیا بهت آشپزی یاد بدم

عزیزم مرغو اول قشنگ برشته کن بعد بذار تو آب رب و فلفل دلمه و هویچ بهش اضافه کن بذار قشنگ دو ساعت بجوشه. فلفل دلمه بوی مرغو میگیره.

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

بگوبرواونجابخوربیا مرغ اول بذاریه جوش کوچیک بزنه آبشوبریزدوربعد باپیازسیرتفت بده یه حبه سیرکافیه یکو نیم لیوان آب بریززیرشوکم کن بپزه بعدزعفرون دم کم تویه ظرف دیگه چندقاشق رب سرخ کن آب مرغ بزیزتوش زعفرون آبلیوپیازسرخ شده زشک بریزتوش بعدمرعاروبدارتواین سس بجوشن آبش که تقربیاکشیدهدشدزیشوببندعاشقش میشین 

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

برای بوی مرغ اول با یه پیاز بزرگ و هویج و نمک بزار بپزه. بعدشم آبشو بریز.. میتونی فلفله دلمه هم بریزی.  یا ابلیمو. .. من خودم پیاز و نمک میزنم... البته بستگی داره کجا مرغ میخرین ک جنس مرغاش بو میده. من قبلا ازیه جایی میگرفتم بو میداد.

خب چه اشکالی داره برو فوت و فنشو از مادرشوهرا بپرس تازه پیش مادرشوهر عزیزم میشی 😂 من وقتی ازش میپر ...

اصلا بعدن میخواد تو جمع بگه من بهش آشپزی یاد دادم اصلا بلد نبود خیلی اخلاقای بدی داره

میتونی با پیاز و زردچوبه و نمک و ادویه و فلفل بجوشونیش  کف ک کرد ی چیزای سفیدی ک ازش در اومد بریز تو ابکش یکم با آب سرد بشور ن جوری ک مزش بره.میتوتی دلمه همه بریزی

روش دیگه اینکه مرغ و اول تو روغن یکم سرخ کن نه زیاد ک سرخ شه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بگو همینه ک هست پرروش نکن.والا این مردا از همه چیه ما ایراد میگیرن و ماهارو با ورزشکارا و اشپزا و م ...

😂😂

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

اول از همه اینکه من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای و زردچوبه میزارم میپزم بعد که پخت توی یه ظرف میکشم و پیاز و فلفل دلمه ای هارو میریزم دور ابشم میریزم روی مرغم.توی ظرف روغن و نمک و فلفل و رب گوجه و رو تفت میدم با آبلیمو و زعفرون و آب میریزم تقریبا غلیظ باشه بعد میریرم رو مرغم و میزارم تو فر خیلی شوهرم اینمدلی دوست داره بونداره خیلی هم خوش رنگ و خوشمزه میشه.

نکته بعد من اوایل اینجوری بود نق میزد منم غذا نمیپختم گفتم تا این تموم نشه نمیپزم بعضی مواقعم چند. وقت شام پنیر. میدادم میگفتم منکه دستپخت ندارم به مرور. زمان دید من لجبازم خوب شد حتی تعریفای غذای منو پیش مامانش میکنه 

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم