2777
2789

تو خونه راحت لم میدم یا دراز میکشم ولی وقتی میرم مهمون یا کسی میاد خونه مون صاف که میشینم رو مبل و صندلی بعد از یه ساعت دیگه به سختی میتونم بشینم و کمردرد و پادرد و سردرد و فشار و… و از اونجایی که مهمونی هامون ۴-۵ ساعت اینا میشه بعدش بدنم کوفته میشه تا چند روز😢شما هم مثل منین؟راه حلی دارین برا این مشکلم؟خیلی اذیتم،بخاطر این قضیه تا حد امکان مهمونی هارو میپیچونم که نرم ولی وقتی کسی خونه مون مهمون میاد مجبورم حضور داشته باشم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همش دراز کشیدیم دیگه بدنمون عادت نداره بری دراز بکشی میگن از ادم دوره نمیدونن نمیتونیم بشینیم با ...

نه من تو خونه کار هم میکنم،اینجوری نیستم همش دراز بکشم ولی موقع خستگی استراحت میکنم ، مهمون که هست آدم روش نمیشه بره اتاق دراز بکشه میگن بی ادبه! واقعا خیلی رو مخمه این قضیه،مردم چی میخورن انقدر انرژی دارن

نه من تو خونه کار هم میکنم،اینجوری نیستم همش دراز بکشم ولی موقع خستگی استراحت میکنم ، مهمون که هست آ ...

نمیدونم والا من کمرم درد میگیره مخصوصا از ادمایی که دارن عیبتم میکنن پچ پچ خوشمم نمیاد کمرو بهونه میکنم میرم یه دراز میکشم تا حسابی بد گویی کنن خخ

منم همینم تازه بیشتر غصه و استرس و اضطراب باعث بدن دردم میشه

اره اضطراب هم یه مساله دیگه است😐من کافیین حساسیت دارم، یه مدت چای نمیخوردم میگفتن چرا نمیخوری، الان بخاطر اینکه گیر ندن میخورم اونم بهم اضطراب میده،همش دعا دعا میکنم زودتر مهمونی تموم بشه😁مثل این فیلما که با کتک طرفو میندازن بیرون🤭