2777
2789
عنوان

دستپخت

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 70 پست

اکثر مردا همینجورن، خب یه عمر مامانشون غذا درست کرده براشون ذائقه شون اون مدلی شده، خواهر شوهر من همیشه لوبیای قورمه سیزیش نپخته اس ، دیقه ۹۰ از فریزر گوشت در میاره همونجور یخزده میزاره تو قابلمه بپزه و ... اما داداشا با ولع غذاشو می خورن چون عادت کردن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
دیگه فکنم شوهرت میخواد الکی گیر بده

فقط میخواد برم پیش مامانش تا تحقیرم کنه وخوشحال شه واسه همین موندم چیکار کنم اگه غذا نپزم آرزوی مادرشوهرمه تا بره پیش اون وبه همه بگه عروسم بلد نیس پسرم گشنگی میکشه میاد من غذا میدم بهش آخه مادرشوهرم اینا طبقه پایینیمونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلی بد غذاس کوکو نمیخوره همه مدلشو.عدس پلو وعدسی وآش وسوپ و...کلا چن مدل که اونا رو هم ایراد ...

دقیقا مثل شوهر من

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
فقط میخواد برم پیش مامانش تا تحقیرم کنه وخوشحال شه واسه همین موندم چیکار کنم اگه غذا نپزم آرزوی مادر ...

ولی چه باحال ماهم طبقه پایینمونن 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
حتما خیلی ممنون از همتون امیدوارم اینبار ایراد نگیره😫😫

به شوهرت بگو تو ک اینقدر ایراد میگیری حتما آشپزیتم خوبه خودت  بیا یبار مرغ درست کن ببینم چکار میکنی

حتما مجبورش کن خودش دریت کنه عبرت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین مرغای منطقه ما خیلی بو میده 

من اول با پیاز و برگ بو و اویشن دارچین ادویه و نمک می زارم بپزه 

بعد میریزم ابکش که ابش بره 

بعد پیاز فلفل دلمه ای و ادویه و نمک فلفل و پودر اویشن و رب گوجه رو تفت میدم 

تیکه های مرغ و سرخ میکنم و میچینم روی مواد بالا به همراه نصف استکان زعفران دم کرده و دو قاشق آب لیمو یه لیوان اب جوش زیر شعله گاز خیلی کم  بعد نیم ساعت زیرشو خاموش میکنم ، کنارش سیب زمینی سرخ میکنم و خیار شور اگه ترش دوست ندارید ابلیمو نزن 

من یه بار مرغ گرفته بودم هر جور درست میکردم بو میداد 

من مرغو میخوام بپزم اول پیاز رو خورد میکنم و بامرغ تفت میدم تا پیاز سرخ بشه بعد بهش ادویه مرغ و ماهی میزنم و زردچوبه و فلفل و نمک میزنم و با اب میذارم بپزم  وقتی پخت رب  یا رب آلو یا رب انار رو تفت میدم و میریزم توش ده دقیقه قل بخوره تا آبش غلیظ شه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
اکثر مردا همینجورن، خب یه عمر مامانشون غذا درست کرده براشون ذائقه شون اون مدلی شده، خواهر شوهر من هم ...

عجب والا من اینطوری بپزم که دیگه همسرم سه طلاقم میکنه. حتما شوهرم داره؟😂

عزیزم من مرغ کااااامل سرخ میکنم بطوریکه طلایی میشه روشم موقع سرخ شدن نمکش میپاشم بعدمرغ برمیدارم توی همون روغن پیازسرخ میکنم بعدیکم سیرمیزنم بازردچوبه ورب حسابی سرخ میشه .بعدروش یکم آب وزعفرون میزارم دمش میدم باشعله کم دوساعتی حدوداطول میکشه ولی عالی میشه هرکی خورده کامل راضی بوده خخخ فقط آب زیادنریزیا که روی مرغت بگیره .سستم بایدغلیظ شه اگه دیدی مرغ نپخته آخرباردوباره یکم آب جوش بریزدوباره بزارجابیفته 

اگه بازم ایراد گرفت 

یه روز چند تا تیکه مرغ ببر بده مامانش بپزه بیار خونه خودتون خودت برنج درست کن یه کاری کن شوهرت نفهمه اگه ایراد گرفت بگو اوا اینو مامانت پخته زنگ بزن جلوش به مادر شوهرت تا دیگه ازت ایراد نگیره