2777
2789
عنوان

نمیزارن سوسکا رو بکشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 89 پست
پس اول همینرو استفاده میکنم تا نتیجه ببینم

همین و بخر به نتیجه رسیدی دعام کن خواهر

مطمعن باش به هیچی دیگه نیاز پیدا نمیکنی

خیلی هم کم استفاده میکنی

اندازه یه نخود هر جاکه محل سوسک ها هست بذار تخم شون هم باز نمیشه دیگه

یه خانومه میگفت روز درمیون میزدم ینی لازم نیست؟ بعد تخماش چی اگه تخمکرده باشه

یه مدت خونه ما سوسک,(آلمانی) بود به غیر از سم کامن و ژل و خمیر  اینا شروع کردم تمیزکاری خونه داخل ظروف وشکاف ها تخم هاشون( کپسول ریز قهوه ای رنگ )  را می‌دیدم جمع میکردم بدون شکستن میریختم سطل زباله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیروز من کاریش نداشتم یه گاز گرفت آتیش گرفتم من بیچاره نیستم😂

خب لابد اذیتش کردی برادر 

دیگه دفاع نکنه از خودش چیکار کنه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین کل کانالای خوخه رو درپوش بزار حتا کانال پشت لباسشویی از اونجا هم میاد

من به ماشین لباسشوییمون خیلی شک دارم بهترین جا برای قایم شدنه میگم نکنه اونجا تخم کنن 

چمیدونم خوب نخورن چییییی 😂

😂

بخدا اونا هم نیاز به جا و مکان دارن واسه زندگی اگه یه روز پولدار شدم یه پرورشگاه میزنم براشون 

تو جامعه در حق سوسک خیلی بی لطفی شد

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

من به ماشین لباسشوییمون خیلی شک دارم بهترین جا برای قایم شدنه میگم نکنه اونجا تخم کنن

ببین ما تازه اومده بودیم من همه جا رو بستم ولی باز میومد آخر دیدم از کانال لباسشویی اونو گرفتم دیگه نیست شدن

نه تخماشون پشت کابینت و مبل اینا میزارن ولی امحا خمیری بزار معجزس ما یه جا بودیم باورت میشه ده هزار تا سوسک بود از چاه میومدن چاه رو تخریب کردیم از اون امحا گذاشتیم نیست شدن باور کن تو کفش و جیب لباسا هم میرفتن کثافتا

ن والا من داشتم تو سایت میچرخیدم یه لحظه احساس کردم دستم سوخت😂

🤣

خب احساس خطر کرد. احترام بزارید بهشون

آره مشکل قوی بودنشه ریه مامانم حساسه

عو مای شت

با اب مخلوطش کن