2777
2789

خانما لطفا جواب بدید.من روز سیزده سیکلم سونو کردم و سه تا فولیکول بالغ داشتم و دو تا hcg دکترم تجویز کرد و همون روز 13 یکیش رو زدم و اون یکی رو هم روز 14 زدم و شب همون روز 14 اقدام کردم،باز شب 16 هم اقدام داشتم،به نظرتون کافیه یا امشبم که شب 18 هستش اقدام کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینماه hcgزدم...من دکترم گفت 12 ساعت بعد و 36 ساعت بعد امپول رابطه داشته باش..چون خود اسپرم 3 روز توی بدن زنده میمونه..شما آمپولت چند هزار بود؟

لا حول ولا قوته الا بالله......
من واسه تعیین جنسیت و اینکه زمان آزاد سازی مشخص شه زدم.شما دختر باردارید؟

نه عزیزم پسر 

من قبلش رفتم سونو ک سایز فولیکول هنوز کوچیک بود. 

حساب کرد ک چه روزی بالغ میشه و گفت امپولو بزن و دو شب پشت هم و یک شب با فاصله اقدام داشته باش

ولی من سه شب پشت هم اقدام داشتم

دوتاش شد 60 تومن

چرا 60 تومن

برای من شد 95 که بیمه همش رو میداد و از من 8 تومن گرفت کلا...دو تا گرفتم منم..دوتا خارجی

منم این ماه 11 سیکلم دو تا فولیکول 20 و 21 داشتم که همون روز هم آمپول زدم و دو روز بعدش رابطه داشتیم...حالا تا 25 شهریور منتظرم

ایشالا که بشه

خدا معجزه اش را به من هم نشان داد و من هم حالا یک هدیه الهی در وجودم دارم:) خدایا سپاس به خاطر همیشه بودنت
نه عزیزم پسر  من قبلش رفتم سونو ک سایز فولیکول هنوز کوچیک بود.  حساب کرد ک چه روزی بالغ ...

منم این ماه دقیقا سه شب پشت هم بعد از آمپول اقدام داشتم

خدا معجزه اش را به من هم نشان داد و من هم حالا یک هدیه الهی در وجودم دارم:) خدایا سپاس به خاطر همیشه بودنت