2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست

بچت ۳ سالشه و کاملا میفهمه .....باید یادش بدی وقتی طرف بگه نه دیگه نباید اسرار کنه ....البته معلومه هر چی خواسته بهش دادین چون یادش دادی با جیغ نیازهاشو براورده کنه و این کاملا اشتباه

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از این خواهر شوهرا،حالا اگه یچه ی خودشون بود ک دیگه بی ادب و اینا نبود،مثل دختر من ک با بچه ی خواهر شوهرم همسنه،هروقت همو ببینن پسراون دائم دخترمو میزنه اونا هم اصلا بهش چیزی نمیگن،دختر منم مظلوم چیزی،نمیگه،منم بگم میگن نگو بچنون لجباز،میشه حالا داِئم داره جیغ میزنه و لجبازی میکنه و وسایلارو بهم میریزه😑ب منم بگید چی بگم و چجوری رفتار کنم؟

❤❤❤
عزیزم شما احتمالا بچه نداری دویست تا اسباب بازی هم ببریم باز چیز جدیدی ببینه میخواد همه ی بچه ها توا ...

قبول دارم بچه هر چی ببینه خوشش میاد ولی من قاطعانه میگم نمیشه بدون رضایت میزبان دست زد ب وسایل

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

گفتم اگه بحث تربیته تو به دخترت صددرصد یاددادی جایی میره بی اجازه کشوی آشپزخونه کسیو باز نکنه به حرفت گوش کرد؟؟هزار بار گفتی دختر داد نزن شوهرخالت شب کاره خوابیده به حرفت گوش کرد؟؟اگه تربیت من ایراد داره تربیت توام ایراد داره دیگه

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
من به زور نگرفتم ازش خواهش کردم قبول کرد درضمن بچه نیست ۱۲ سالشه

باشه فرقی نداره،تو یجوری گفتی تو رو در وایسی گذاشتیش وگرنه راضی نبوده که بده همین میشه به زور به سن هم ربطی نداره ۱۲ سالم بچس والا

تا اینجا که حق با اوناس

بقیش

عزیزم این بچه هنوز سه سالش نشده هنوز خیلی چیزارو تشخیص نمیده مطمعن باش یه سال بزرگتر بود واینکارو می ...

عزیزم تو مقصر نیستی مشکل از شعور خواهر شوهرت که از بچه دو سال انتظار رفتار بچه شش ساله رو داره

حرف خواهرشوهرتون تند بوده ولی توقع اینکه بچه اونها ماشینش روبده جالب نبوده.این مواقع حتما برای بچه اسباب باری ببرید.کاش بخاطر دوتا بچه باهم درگیر نمیشدید.اگه خواهرام بخوان بخاطر دعوای بچه ها درگبرشن که رابطشون نابود میشه.

ببین عزیزم دختر منم اینجور بود وقتی جایی میرفتیم گریه میکرد منم بهش میدادم بعد یهو اون وسیله و خراب میکرد و شرمندگی من باقی میموند

ولی به این‌نتیجه رسیدم کار من اشتباهه روش من اشتباهه 

دختر منم ۲ سالش بود ولی نمیتونست صحبت کنه فقط جیغ میزد و من کم کم بهش آموزش دادم وقتی جایی میریم اولا اون وسیله ها مال اون نیست فقط اگه اجازه دادن بازی کنه دوما نباید چیزی و با خودش بیاره 

خیلی زمان برد ولی تاثیر داشت

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

عزیزان مگه بچه دوسال و نیمه حرف حالیشه؟ ک نصیحتش کنی گوش کنه؟ اگه بچه استارتر لوسه پس دختر خواهرشوهرش هم باید خبیث و بدذات و فتنه گر باشه که عمدا اسباب بازی رو نشون بچه میده

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
من به زور نگرفتم ازش خواهش کردم قبول کرد درضمن بچه نیست ۱۲ سالشه

سن اون مهم نیست عزیزم بچه شما مهمه بهش اجازه نده با گریه کاری روپیش ببره الان بچست وعزیزه اما بااین عادت بد بزرگ بشه خودتون اذیت میشید

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
دوستان داره میگه بچه اش دوسالشه!!!بچه دوساله تو اوج لجبازیه کافیه یه اسباب بازی جدید ببینه دیگه باید ...

نه عزیرم قایم کنه  بزار یجا بایه چیز دیگه بچه رو سرگرم کنه 

شاید بری خونع یکی   گلدون صاحبخونه رو بخواو تو باید بدییب

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه