2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12991 بازدید | 241 پست
دست پسرخواهرشوهرم الهه(اسم مستعار)شکسته بود پریروز رفتیم خونشون که ببینیمش پسرم یه ماشین اسباب بازی ...

عزیزم اون بچست هی میگه یعنی چه بچتوکنترل کن باخودت اسباب بازی ببر یادش بده دست ب وسایل دیگران نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز ظهر رفتیم دوتا خواهرای دیگه ی شوهرم هم اونجا بودن خلاصه تارفتیم داخل پسرم رفت با بچه ها بازی کنه وما هم نشسته بودیم یهو دیدم پسرم جیغ میزنه میگه ماشینو بده .خواهرشوهرم اینا قبل ازاینکه ما بریم اون ماشینو قایم کرده بودن که این بچه نبینه ولج بگیره.

بچه ی الهام(اسم مستعار اون یکی خواهرشوهرم)رفته دره کشوی آشپزخونه رو باز کرده واون ماشینو به پسرم نشون داده پسرمنم که لج گرفت پسرخواهرشوهرمم گفت نمیخوام بدم ورفت تواتاقش

حالا پسرمن داره جیغ میزنه خواهرشوهرم (الهام همونکه بچه ش ماشینو نشون پسرم داده) بهم میگه سحر شما خیلی اشتباه کردین ازاول هرچی خواسته دادین بد بارش آوردین بد تربیتش کردین😐😐😐😐حالا دقت کنین دختر اون ۵ سالشه پسر من ۲ سال و هفت ماه

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
دیروز صبح رفتیم خونه مادرشوهرم هی گفت نتونستم برم خونه الهه دست بچه ش شکسته ماگفتیم بیا ما میبریمت ک ...

امضات چی میگه😞😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دست پسرخواهرشوهرم الهه(اسم مستعار)شکسته بود پریروز رفتیم خونشون که ببینیمش پسرم یه ماشین اسباب بازی ...

یه چیزی بگم؟اسباب بازی بچه هارو به زور نگیرید بدید دست بچه تون،چون بعضیا حساسن خسیسن اون وسیله رو خیلی روس دارن یا هرچی کلا خیلی عصبی میشن با دادن اون وسیله 

عزیزم اون بچست هی میگه یعنی چه بچتوکنترل کن باخودت اسباب بازی ببر یادش بده دست ب وسایل دیگران نزنه

عزیزم شما احتمالا بچه نداری دویست تا اسباب بازی هم ببریم باز چیز جدیدی ببینه میخواد همه ی بچه ها تواین سن اینطوری ان

اتفاقا یه ماشینشو برده بودم

بعداز ظهر رفتیم دوتا خواهرای دیگه ی شوهرم هم اونجا بودن خلاصه تارفتیم داخل پسرم رفت با بچه ها بازی ک ...

بنظر من خواهر شوهرت درست میگه

لوسش کردین بچه تونو دیگه

خب مال خودشونه ننیخان بدن مگه زوره🤨🤨

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
بعداز ظهر رفتیم دوتا خواهرای دیگه ی شوهرم هم اونجا بودن خلاصه تارفتیم داخل پسرم رفت با بچه ها بازی ک ...

ب سن ربط نداره وسیله بچهابراشون مهمه اینقدربدم میاددخترجاریمم اینجوری همه چی با جیغ میخاددوسالش

شوهرم که این حرفو شنید خیلی ناراحت شد حالا فک کنین چه قمر در عقربی بود پسرم جیغ میزد شوهر خواهرشوهرم شب کار بود خوابیده بود شوهرم بچه رو برداشت برد بیرون دم در بلند گفت تو تربیت نداری بچه ۲ ساله انگار تربیت حالیشه یه همچین حرفی دقیق یادم نیست خلاصه شوهرم که رفت الهام بهم گفت چرا داداش ناراحت شد من مگه چیز بدی گفتم میگم قبل ازاینکه جایی برین به بچتون بگین خونه دیگران لج چیزیوو نگیره😐😐😐منم خونم جوش اومد گفتم الهام ازکجا میدونی مااینارو بهش نمیگیم؟؟