2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12991 بازدید | 241 پست
باید بچتو جوری بار بیاری که وقتی جایی رفت توقع وسیله بقیه رو نداشته باشه  اگه دفعه پیش بهش نمی ...

عزیزم این بچه هنوز سه سالش نشده هنوز خیلی چیزارو تشخیص نمیده مطمعن باش یه سال بزرگتر بود واینکارو میکرد من خودم دعواش میکردم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
شوهرم که این حرفو شنید خیلی ناراحت شد حالا فک کنین چه قمر در عقربی بود پسرم جیغ میزد شوهر خواهرشوهرم ...

خواهر شوهرت بزرگش کرده اصلا درست نیست به خاطر بچه بزرگترها به جون هم بیوفتن... به نظر ایشون نباید میگفت

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواسشو پرت کنید 

بچه دوساله  دوست همسرم اومد خونمون همه وسایلای خونمو میخواست مادرش هی جمع میکرد و میگفت حواسشو پرت میکنم بزار یه جا نبینه

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

دوستان داره میگه بچه اش دوسالشه!!!بچه دوساله تو اوج لجبازیه کافیه یه اسباب بازی جدید ببینه دیگه باید بهش بدی اصلا امکان نداره بچه دوساله رو قانع کنی که نه این اسباب بازی رو نگیر!

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

من خداییش جایی بریم خونه کسی بچم اسباب بازی بخواد طرف راضی نباشه ب دخترم میگم و نه میدونه اگر دوساعت هم گریه کنه اره ایی در کار نخواهد بود بهش نمیدم چون صاحب اسباب بازی کس دیگه ایه و رضایتش مهمه همون جور ک اگر کسی بیاد خونم اسباب بازی بخواد دخترم بگه نه من مستقیم دخالت نمیکنم 

اما در کل اینو درک میکنم ک زیر 6 سال بچه ان واقعا نمیشه خیلی جلوشون ایستاد و نمیشه نه زیاد بهشون گفت و اگر کسی بچه اش اینجوری کنه اصلا چیزی نمیگم چون ب من ربطی نداره 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

خب خب خب مهندستون اومد😃😎😎

عزیزم در این مورد حق با شماست که بچه دوسالو خردهای وقتی چیزیو دلش بخواد تا نگیردشول نمیکنه 

اما خب خواهرشوهرتم حرف خاصی نزد و همون حرفی که شوهرت زده بود کافی بود 

بهتر بود تو خودتو بد نکنی 

یا مثلا بگی بهتر بود تو قبلا بچتو توجیح کنی که نشون نده اسباب بازیو بهش 

هردوتاتون مقشرین گلم

💚💜You and me together, nothing is better
عزیزم این بچه هنوز سه سالش نشده هنوز خیلی چیزارو تشخیص نمیده مطمعن باش یه سال بزرگتر بود واینکارو می ...

از الان باید شروع کنی اون موقع خیلی سخت تره.

خودمم بچه دارم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56