2777
2789
عنوان

ترس از باردار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 64 پست
منم هم سن شمام تا چندوقت پيش نظرم همين بود اما با وضع گروني ديگه قيد مسافرت خارجرو زدم فعلا به فكر ب ...

من اخه شوهرمم هم اصلا دلش بچه نميخاد البته منم نميخوامً ولي مي ترسم چن سال ديگه پشيمون شم كه اي كاش زودتر به فكر مي افتادم از طرفيم ميترسم سريع الان حامله شم

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه معلوم نيس كي بدنت جواب بده من همه چي خودم و همسرم سالم بوديم ماهه اول اقدام كه نشد اين ماه ببيني ...

واي اره منم ميترسم يه بار اقدام كنم نشه به استرس بيوفتم 

اخه واقعا به نظرم زوده دوست دارم ٢٨ سالگي مامان شم الان ٢٥ سالمه ولي از طرفي مي ترسم الان اقدام كنم ...

اول که ۲۵سال زود نیست بستگی به روحیاتت داره

دوم که حالا شما برو درمان کن تا ببینی چی میشه

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟
من تحت درمانم چون اگر پيگير نباشم اصلا پريود نميشم و با قرص پريود ميشم الان يك ماهه كه قرصم رو قطع ك ...

تنبلی چند ماهی بیشتر زمان میبره.ازمایش اسپرم یادت نره.من اکه زودتر ازمایش اسپرم میداد شوهرم این گرفتاریا رو نداشتیم.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
شوهرت چندسالشه؟منم راضي نبود ولي راضيش كردم 

٢٩ سالشه شما چي ؟ همسرتون چي ؟ من خودم ٢٥ 

اخه شوهر من همش ميگه بريم مسافرت و بچه چيه و اينا ولي اگر چن سال ديگه بچه دار نشيم همين شوهر به نظرت حسرتشو نميخوره؟

تنبلی چند ماهی بیشتر زمان میبره.ازمایش اسپرم یادت نره.من اکه زودتر ازمایش اسپرم میداد شوهرم این گرفت ...

مرسي عزيزم از راهنماييت شوهرم رو بفرستم ازمايش اسپرم بده خودم چي به نظرت خودم چه ازمايشايي بدم ؟ 

اول که ۲۵سال زود نیست بستگی به روحیاتت داره دوم که حالا شما برو درمان کن تا ببینی چی میشه

اخه الان دوستاي من هيچ كدوم ازدواج هم نكردن چه برسه به بچه

٢٩ سالشه شما چي ؟ همسرتون چي ؟ من خودم ٢٥  اخه شوهر من همش ميگه بريم مسافرت و بچه چيه و اينا و ...

چقد مثل مني😅شوهره منم ماهه پيش ٢٩شد .مردا زياد حرف ميزنن شوهره من واقعا مرد خوبيه الانم ميگم اگه يه روز بچه دار نشيم خي ميگه فداي سرت ولي همين اقا فرداي روزگار بچه بخاد و نشه كلا عوض ميشه من بهش گفتم باردار بشم مسافرتم ميتونيم بريم ولي زمان و نميخام از دست بدم چون سنامون خوبه واسه پدر و مادر شدن