من سه ساله عروسي كردم پريودهام نا منظمه ، تنبلي تخمدان دارم و الانم اصلا قصد بارداري ندارم ميخوام ٢ سال ديگه اقدام كنم . به نظرتون دير ميشه و ممكنه باردار نشم ؟ كيا تنبلي تخمدان داشتن ؟ كيا خيلي سال بعد ازدواجشون تصميم به بارداري گرفت و چي شد ؟
منم هم سن شمام تا چندوقت پيش نظرم همين بود اما با وضع گروني ديگه قيد مسافرت خارجرو زدم فعلا به فكر ب ...
من اخه شوهرمم هم اصلا دلش بچه نميخاد البته منم نميخوامً ولي مي ترسم چن سال ديگه پشيمون شم كه اي كاش زودتر به فكر مي افتادم از طرفيم ميترسم سريع الان حامله شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
٢٩ سالشه شما چي ؟ همسرتون چي ؟ من خودم ٢٥ اخه شوهر من همش ميگه بريم مسافرت و بچه چيه و اينا و ...
چقد مثل مني😅شوهره منم ماهه پيش ٢٩شد .مردا زياد حرف ميزنن شوهره من واقعا مرد خوبيه الانم ميگم اگه يه روز بچه دار نشيم خي ميگه فداي سرت ولي همين اقا فرداي روزگار بچه بخاد و نشه كلا عوض ميشه من بهش گفتم باردار بشم مسافرتم ميتونيم بريم ولي زمان و نميخام از دست بدم چون سنامون خوبه واسه پدر و مادر شدن