2777
2789
عنوان

ترس از باردار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 64 پست
عزيزم من ٤سال پيش عروسي كردم مدام ميگفتم بچه نميخام تنبلي هم داشتم وقتي قصد بارداري كردم از ٦ماه ...

عزیزم به مولتی ویتامینا توجه کن وقتی هیچ مشکلی نداری کمبود اوناس معمولا

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان زوده ميخوام هنوز بگردم سنم كمه ٢٥ سالمه

من ۲۳ سالمه،هیچ مشکلیم نداریم و الان ۶ ماهه نشده،بعدسه سال اقدام کردیم،بخاطرهمین میگم برو پیگیرشو ان شاءالله که هروقت بخوای بارداذشی

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

من سه سال و نیمه عروسی کردم. بسختی باردار شدم. حتما شوهرتون بره چکاب اسپرم.شمام درمان کن خودتو.کاششش اون موقع یعد عروسی همسرمو میبردم ازمایش اسپرم..دکتر بیسواد بهش گفتم واس همسرم اسپرم بنویشع شش ماه بعد عروسی اما کفت لازم نیس منم زیاد حالیم نبود....

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
این روزها بعضی کسایی که اصلا مشکل ندارن با کلی اما و اگر حامله میشن دیگه شما بهتره زودتر پیگیری کنی

اخه واقعا به نظرم زوده دوست دارم ٢٨ سالگي مامان شم الان ٢٥ سالمه ولي از طرفي مي ترسم الان اقدام كنم سريع بشم از طرفيم ميترسم اون موقع نشم

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
عزیزم به مولتی ویتامینا توجه کن وقتی هیچ مشکلی نداری کمبود اوناس معمولا

عزيزم مولتي ويتامينم ٦ماه قبل از اقدام خوردم و همچنانم ميخورم ازمايشم جوابشو ديروز گرفتم ويتامين d فسفر و كلسيم و زينك و اهن و ....همه نرمال بود

من سه سال و نیمه عروسی کردم. بسختی باردار شدم. حتما شوهرتون بره چکاب اسپرم.شمام درمان کن خودتو.کاششش ...

من تحت درمانم چون اگر پيگير نباشم اصلا پريود نميشم و با قرص پريود ميشم الان يك ماهه كه قرصم رو قطع كردم پريود شدم به موقع 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
منم هم سن شمام تا چندوقت پيش نظرم همين بود اما با وضع گروني ديگه قيد مسافرت خارجرو زدم فعلا به فكر ب ...

بچه هر موقع خدا بخوادمیده من مشکلم وزنم شوهرم اسپرمش ضعیف فعلا که کارم شده رژیم ورزش تواقدامم هستم شاید باردارشدم