2777
2789
عنوان

گریه بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 82 پست
عزیز دلم...خیلی سخته خستم از قوی بودن خستم از خوببودن و کسی ندیدن من همون روز راه افتادم رفتم خونه ...

امثال ما که این تجربه رو داشتیم درد همدیگر و بهتر میتونیم من با مشاور صحبت کردم یکم بهتر شدم شوهر م بهم می‌گفت جنازه متحرک.شما هم حتما مشاوره برو

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما و اگرها و کاش ها امان منو بریدن...

سپردمش دست دوتا بابابزرگ هاش و خواهرم...

حسرت اینکه وقتی دفع شد فکر کردم لخته بزرگی از خونه...انداختمش تو دستشویی...با اینکه با همسرم قرار گذاشته بودیم نبینیمش ولی میگم کاش میفهمیدم پاره ی جونمه...نگهش میداشتم...میشستمش...بوسش میکردیم...عکس میگرفتم از روی ماهش...دفنش میکردیم...

داغم اینه ک رفت و بعد از رفتنش دیدم تو سینم رزق مهمون بهشتیم اومده...

نمیدونم...کاش نگهش میداشتم...شاید عمل میشد و خوب میشد بچم...هر چند ک با تحقیقاتم نشدنی بود...

داغ دلم...داغ...داغ...

آره ...خیلییییی همش میخوام قوی باشم کم آوردم به خدا روزگارم سیاهه به مفهوم واقعی یه روز خوش نداشت ...

گوشه و کنار گیر بیار و گریه کن...برات خ خوبه...هر آنچه دوست داری براش عزا داری کن...عکس اون خرما و حلوا تو پروفایلمو میبینی...ی دیس خ خ خ کوچولو بود...شب هفتش درست کردم...فقطم خودم و همسرم فهمیدیم...رفتم و احسانش کردم با ی پول کوچیک.۵ت...دادمش ب ی معتاد ک داشت سطل زباله میگشت...خ بهتر شدم...ن ک کلا حالم از این رو اون رو بشه ولی آرومتر شدم انگار...و شبش خوابشو دیدم...پسر بود...منتال هم بود...اما بسیار با ادب...با من حرف نمیزد اما...نمیدونم...خدا چ امتحانهایی میکنه بنده هاشو...چ امتحان های جگر سوزی...انگار دل و جگرم سوراخ سوراخه...

خداتونو شکر کنید مثله من شیش ماهش بود یه ادم کامل بود زنده بود سالم بود تکون میخورد هر روز باش حرف میزدم بش دلبسته بودم اما خدا ازم گرفتش من چی بگم به خاطر دهانه رحم لعنت بهش😢

خدایا به امید خودت
اما و اگرها و کاش ها امان منو بریدن... سپردمش دست دوتا بابابزرگ هاش و خواهرم... حسرت اینکه وقتی دف ...

با هر کلمت دل منم میباره بانو...خدا به دلت صبر بده

سوگواری خوبه

آخی عزیزم بچه شماهم افتادآخر😢😢من چقدر به فکرت بودم 

عزیزم من الان ۲۰ روز بیشتره سقط کردم ولی همین امروز انقدر دلم گرفت و گریه کردم که نگوو،افسرده شدم بیچاره شوهرم حال اونم خراب کردم؛اصلا ب این حالاتت بها نده خودت سرگرم کن مثل من نشی من حالم داغووونه

نه نشدم هر جا میرم میپرسن باردار ی ؟مادر شوهرم دهنمو سرویس کرده.شوهرم ازم سرد شده یه بار می‌گفت مردم ...

وای ۱۹ هفته؟؟؟

چرا؟؟دلیلش چی بود؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒