یه هفتس سقط کردم،کاملا پذیرفته بودم و آروم بودم...با همه چیز کنار اومدم...امروز از صبح که پاشدم دارم مدام گریه میکنم،اصلا دست خودم نیست...فقط اشک میریزم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نشدم هر جا میرم میپرسن باردار ی ؟مادر شوهرم دهنمو سرویس کرده.شوهرم ازم سرد شده یه بار میگفت مردم مثل آدم بچه دار میشن نه مثل ما اینجوری.مال من ۱۹هفته بود مرده بود.دلم خونه خون
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
همسرتتون همراهتون بود؟! همسر من توقغ داره من سریع با همه چیز کنار بیام
همرام بود ولی خییییلللییی زود پذیرفت عزیزم مردا زود با یه غم کنار میان زنا خیلی حساس هستن من واسه این یکی هم خیلی میترسم سقط نشه سالم دنیا بیاد ولی شوهرم بیخیاله همشون اینجورن غصه نخور خیلی سخته به سر خودم اومده ولی خودتو و شوهرتو تقویت کن بعد بذار باردارشی ایشالا دلت خوشحال میشه نگران نباش
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
من یه پسر ۱۹ ماهه دارم ولی بعد از چهار سال هنوز فراموش نکردم. یادم میاد زجه میزدم. همسایه پایینمون یه روز نبود انقدر بلند بلند گریه کردم تا یه کم راحت شدم ولی هنوز دختر بچه میبینم اشک نو چشمام جمع میشه. الان هم همینطور. فکر کنم باید برید پیش یه مشاور درست و حسابی.