2777
2789
عنوان

گریه بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 82 پست
من یکسال و نیم پیش سقط کردم پوچ بود بارداریم جفت و بند ناف بود تا مدتها اونو توالکل داخل یخچال میذاش ...

همسرتتون همراهتون بود؟!

همسر من توقغ داره من سریع با همه چیز کنار بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باردار نشدین؟!!

نه نشدم هر جا میرم میپرسن باردار ی ؟مادر شوهرم دهنمو سرویس کرده.شوهرم ازم سرد شده یه بار می‌گفت مردم مثل آدم بچه دار میشن نه مثل ما اینجوری.مال من ۱۹هفته بود مرده بود.دلم خونه خون

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
همسرتتون همراهتون بود؟! همسر من توقغ داره من سریع با همه چیز کنار بیام

همرام بود ولی خییییلللییی زود پذیرفت عزیزم مردا زود با یه غم کنار میان زنا خیلی حساس هستن من واسه این یکی هم خیلی میترسم سقط نشه سالم دنیا بیاد ولی شوهرم بیخیاله همشون اینجورن غصه نخور خیلی سخته به سر خودم اومده ولی خودتو و شوهرتو تقویت کن بعد بذار باردارشی ایشالا دلت خوشحال میشه نگران نباش

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من یه پسر ۱۹ ماهه دارم ولی بعد از چهار سال هنوز فراموش نکردم. یادم میاد زجه میزدم. همسایه پایینمون یه روز نبود انقدر بلند بلند گریه کردم تا یه کم راحت شدم ولی هنوز دختر بچه میبینم اشک نو چشمام جمع میشه. الان هم همینطور. فکر کنم باید برید پیش یه مشاور درست و حسابی. 

همسرتتون همراهتون بود؟! همسر من توقغ داره من سریع با همه چیز کنار بیام

پیش همسرم بروز نمیدادم .شوهرم کلا شوخ طبعه  همیشه با حنده و شوخی یاد میکرد یه بار رک بهش گفتم که خیلی ناراحت میشم دیگه ادامه نداد 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

هی وآآآی....

کمتر میشه...کمتر میشه...

های های ت میره و وای وای ت میمونه...

منم دوهفته پیش سقط داشتم...عکس سونوگرافی مسافر بهشتم بک گراند تمام صفحه های گوشیمه...

تو هم تو دلت زغال داغ گذاشتن؟  

نه نشدم هر جا میرم میپرسن باردار ی ؟مادر شوهرم دهنمو سرویس کرده.شوهرم ازم سرد شده یه بار می‌گفت مردم ...

عزیز دلم...خیلی سخته

خستم از قوی بودن خستم از خوببودن و کسی ندیدن

من همون روز راه افتادم رفتم خونه مامانبزرگش...همیشه میرم با روی باز و پر خنده...ولی هیچکس نمیبینه...عشقمو نمیبینه

فقط تو فکرع اگه نریم چی

هی وآآآی.... کمتر میشه...کمتر میشه... های های ت میره و وای وای ت میمونه... منم دوهفته پیش سقط داش ...

آره ...خیلییییی

همش میخوام قوی باشم کم آوردم

به خدا روزگارم سیاهه

به مفهوم واقعی یه روز خوش نداشتم...چقدر برا ازدواجم زجر کشیدم...

وقتی فهمیدم حامله ام از ذوق این بچه همه چیز یادم رفت...