2777
2789
عنوان

گریه بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 82 پست
خداتونو شکر کنید مثله من شیش ماهش بود یه ادم کامل بود زنده بود سالم بود تکون میخورد هر روز باش حرف م ...

سرکلاژ نکردی؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله سرکلاژ بودم 

پس چی شد؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بخیه هاباز شدن ودرد زایمان

وای نه

کار سنگین کردی؟؟

فک میکردم از هفته های اول که بگذره دیگه خطر سقط نیس😖

من پسرم یکسالشه خیلی بغلش میکنم،نکنه اتفاقی بیفته؟؟😖😖

وای نه کار سنگین کردی؟؟ فک میکردم از هفته های اول که بگذره دیگه خطر سقط نیس😖 من پسرم یکسالشه خیل ...

عزیزم بدترین اتفاق اینه که آدم خودشو مقصر بدونه...هرکاری میکرد میافتاد

عزیزم بدترین اتفاق اینه که آدم خودشو مقصر بدونه...هرکاری میکرد میافتاد

دقیقا همش میگم تقصیر خودمه نکنه چون اینکارو کردم اونکارو کردم ولی چه فایده فقد اعصاب بهم میریزه😢

خدایا به امید خودت
طبیعیه عزیزم منم بعد دو تا سقط در حالی که کاملا پذیرفته بودم بعد یه مدت شدیدا دلم میگرفت و تو تنهایی ...

دلیل سقطات چی بود؟

منم دوتا سقط داشتم بارداری سوممه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
شما که یه بار زایمان کردی نگران چی هستی 

نمیدونم.مگه ربطی داره؟؟

دقیقا همش میگم تقصیر خودمه نکنه چون اینکارو کردم اونکارو کردم ولی چه فایده فقد اعصاب بهم میریزه😢

عزیز دلم واقعا تقصیره تو نبوده...یه اتفاق بوده...خیلی تلخ

می دونم ماها نمیفهمبم مایی که تکونشو حس نکردیم و صدای قلبشو نشنیدیم ولی با یه تکه خون آرزوها بافتیم

ولی تو عاشقش بودی درسته بغلش نکردی ولی جگر گوشت بوده فکر کن یه بچه بره زیر ماشین یا سرطان بگیره 

اقصیره هیچ کس نیست اتفاقه

برو جلوی آینه شونه هاتو بگیر و بگو تقصیر تو نبوده...تقصیر تو نبوده خیلی سلک میشی