2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 18518 بازدید | 436 پست
میگه خب فرصت اخرم بده اما من ۱۰سال فرصت دادم بهش پارسال هم فرصتددادم یکسال برگشتم هیچی درست نشد نه ح ...

بگو شرط آخرم اینه که بری پیش روانشناس خوب و تا پایان دورش جلساتتو رها نکنی، چند ماه بهت فرصت میدم بعد خودم میام با تراپیستت صحبت میکنم اگه پیشرفت داشتی و همه ی جلساتو رفتی فرصت آخرو بهت میدم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره والا اگه برگردیم باز باید شاهد دعواهای ما باشه حالا هی شوهرم پیله کرده کی بیام خونه؟ دارم دور سر ...

تو بعنوان یه زن ویه مادر ساختی وخواستی بسازی دین خودتو ادا کردی پسریم که ازخودش اراده وتصمیم وجنم نداره نباید ازدواج کنه وخیلی خوبه که دوسشم نداری میتونی بعدن باکسی که مناسبته ازدواج کنی توام حق آرامش داری زندگی کوتاهه!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مرد با درک اول هیچ وقت یک کاری نمیکنه ک خانمش ب عذاب بکش بلندشه بره ،بعدشم هنری نکرده نصف مهریه گ ...

منم بهش میگم 

حساباش مسدود بود به عالم و ادم بدهکار بود مهریم ۱۱۰سکه بود قاضی کم کم براش ۵ سکه پیش قسط میبرید من ۵۰سکه کردم مهریه رو میش قسط یه نیم سکه گرفتم بقیش ماهی ۱/۴ حقوقش اونم قسطی. بعد کلی دوندگی. یعنی ۶۰سکه و ۵۰مثقال طلا و همه رو بخشیدم. حساباشم ازاد کردم خونه و ماشینم از منه حالا هی میخواد برگرده بخدا عادت کردم به این تایپ زندگی همه کارام افتاده رو روال حالا دوباره لین بیاد خیلی سختمه. میخوام دیگه راحت شم. 

تو بعنوان یه زن ویه مادر ساختی وخواستی بسازی دین خودتو ادا کردی پسریم که ازخودش اراده وتصمیم وجنم ند ...

اره ولی مادرش بدجور دست تو جادو داره هی یه کاری میکنن من دو دل میشم خودشم بهم حس عذب وجدان میده. 

منم بهش میگم حساباش مسدود بود به عالم و ادم بدهکار بود مهریم ۱۱۰سکه بود قاضی کم کم براش ۵ سکه پیش قس ...

حق طلاق تون با حق توکیل داره؟ 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بگو شرط آخرم اینه که بری پیش روانشناس خوب و تا پایان دورش جلساتتو رها نکنی، چند ماه بهت فرصت میدم بع ...

میگه مشاوره میام ولی ۲تایی تنهایی که قبول نمیکنه بیماره و برل میخواد بیاد خونه امروز فردا. 

برو دعانویسی یه حصار بزن کسی برات نتونه دعابزنه

رفتم متاسفانه گاهی دو دل شدنو دارم در حالیکه عقلم بهم میگه اصلا دیگه به لین فرصت ندم حتی ف ال هم که گرفتم پیش ادمهای وارد میگن برنگرد. پیش روانشناسی که سه ساله باهاش مشاوره میکنمم مشورت گرفتم میگه طلاق بگیر. و میگه تو چاره ی دیگه ای نداری. 

نمیدونم حق طلاق بلا عزل فکر کنم داره یه چیزی داده و کیل و قاضی خوندن گفتن دیگه راحت میتونی جدا شی.

اگ حق توکیل داشته باشه راحتین ،کاری به مراجعه همسرتون در دادگاه و محضر طلاق نداره 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
میگه مشاوره میام ولی ۲تایی تنهایی که قبول نمیکنه بیماره و برل میخواد بیاد خونه امروز فردا.

الان پیامای دیگتم خوندم خیلی سختی کشیدی، اگه بخاطر بچت دودلی این فرصتو بده ولی فعلا اجازه نده برگرده خونه چون اگه بیاد دیگه مشاوره ام نمیره میگه ماکه چیزیمون نیست و خودمون درستش میکنیم و از این جور چیزا

ولی اگه تصمیم نهاییت به جداییه آرزو میکنم که موفق باشی و با بچت خوب و خوش زندگی کنی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو بعنوان یه زن ویه مادر ساختی وخواستی بسازی دین خودتو ادا کردی پسریم که ازخودش اراده وتصمیم وجنم ند ...

خب اخه هی میگه چرا فرصت اخرو بهم نمیدی در حالیکه من پارسال فرصت اخرو دادم بهش و هی گفتم اینفرصت اخره اما هی یه کاری میکنه من دلم بسوزه میگه چرا یه فرصت کوچیک دیگه نمیدی من خیلی بهتر شدم.