2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
اينا همش واسه دو روزه بعدش تكراري ميشه شوهري كه همه كار كني و يه تشكر نكنه همون بهتر كه بري بيرون از ...

عزيزم شرايط آدما متفاوته، دعا ميكنم هر طور كه بيشترين آرامش و رضايت رو داري همونطور زندگي كني، با سلامتي و دل خوش

شکر نعمت، نعمتت افزون کند 
خونه داری کیف داره زحمتشم زیاده اجرشم زیاده. مجردی پرکار و فعال بودم بعد از ازدواج همسرداری و خونه د ...

دقيقا قبول دارم تو همسرت آزادت گذاشته بهت حق انتخاب داده نه من كه واسه همه چي بايد بجنگم😔اصلا شوهرم منطقي نيست و عين بچه هاست...منم دلم ادامه تحصيل ميخواد اما نميذاره😔😔خيلي خسته ام چند سال كه حق تنهايي بيرون رفتن نداشتن و كلي جنگيدم الانم كه ديگه حامله ام و خدا بزرگه بعدش بايد واسه چيا بجنگم....

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم شرايط آدما متفاوته، دعا ميكنم هر طور كه بيشترين آرامش و رضايت رو داري همونطور زندگي كني، با سل ...

ممنون واقعا محتاجم به دعا اصلا ارامش ندارم با شوهرم كه همش بحث داريم الانم قهريم😔😔😔خسته ام كرده با كاراش اصلا منطقي نيست 

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
نمیتونی تو خونه مترجمی کنی

يادم رفته ديگه...حوصله هم ندارم...الان رفتم به سمت طراحي و نقاشي...حتي نميذاره هنرجو بگيرم😔يا اون دمان كه درس ميخوندم نذاشت مربي بشم و خصوصي درس بدم

دقيقا قبول دارم تو همسرت آزادت گذاشته بهت حق انتخاب داده نه من كه واسه همه چي بايد بجنگم😔اصلا شوهرم ...

عزیزم درک ات میکنم اما تو با افزایش اگاهی و مطالعه میتونی برنامه های زیادی برای خودت بچینی. امثال همسر شما نزدیک من زیاد هست. با شناخت بیشتر ازش بخواه که ورزش بری. الان میتونی یوگا بری. مثلاً کتاب بخونید. بعد با بچه تون خیلی کار ها رو بنا به علاقه تون بکنید. به خدا زن مال بیرون نیست چون خسته میشه. کار بیرون زیاده کار منزل زیادتر. من لذت همه اینا رو چشیدم چون مجردم مهم نبود برام زمان مال خودم بود. شماام مطمئنیم میتونی قلق همسرتون به دست بیاری که به علاقمندی هات برسی ما محدود نیستیم تو خونه کافیه دیدگاه مون نسبت به خودمون عوض کنیم

البته اینم اضافه کنم از اول هم باید با ایشون حرفتو برای کار و درس و غیره می‌زدی قبول هم دارم خیلی از شوهر ها میزنن زیر خرفشون. مجبوریم راه هر چیزی و یاد بگیریم چاره ای نیست. شادی حق ماست

قبل ازدواج بابام مخالف كار كردن بود بعد از ازدواجم شوهرم مخالف بود، الانم كه بچه دارم كلا وقتمو پر ك ...

اره واقعا افسردگي مياره چون خسته كنندس و جذاب نيست...نميدونم بخدا انشالله كه شما هم بري سر كار منكه از بس تو خونه موندم و جنگ و دعوا كرديم خسته شدم...بايد بعد از به دنيا اومدن بچه ام يه فكري بكنم

عزیزم درک ات میکنم اما تو با افزایش اگاهی و مطالعه میتونی برنامه های زیادی برای خودت بچینی. امثال هم ...

درست ميگي من دقيقا همه اينكارهارو ميكنم و براي خودم وقت ميذارم اما از اينكه از الويت هام بخاطر همسرم گذشتم و اون هيچوقت منو درك نكرد خيلي زجر ميكشم...در حقم جفا شده...من خيلي خيلي از خودم گذشتم اما اون يه قدم هم برنداشت فقط مهمترين چيز تو زندگيش خانوادشن..حتي منو بخاطر اونا عصباني و ناراحت ميكنه...ناراحت كردنم براش عادي شده ...هركار ميكنم هم درست نميشه...نميدونم چه حكمتي توشه...بخدا خانوادم از دست رفتاراش عاصي شدن هرروز يه مدله تعادل رفتاري نداره بيشتر پرخاشگره و هرچي بهش ميگم فردا پاي بچه وسط مياد اصلا مراعات نميكنه...حاضر به يك ذره تغيير نيست متاسفانه باز كار خودش و ميكنه😔😔

درست ميگي من دقيقا همه اينكارهارو ميكنم و براي خودم وقت ميذارم اما از اينكه از الويت هام بخاطر همسرم ...

میاد پیش مشاوره؟ برید مشاوره. اگه نیومد خودت برو. تحصیلات دوستاتون چیه. ؟ البته واقعا خودخواهی صفت سختیه کنار اومدن باهاش. مشکل ما اینه همه خودخواهن مگه خلافش ثابت شه. رفتار ادمای خودخواه ازار دهنده ست

من خيلي از خدا كمك ميخوام اما نميدونم چرا هيچي درست نميشه😔هروز بدتر و رابطمون سردتر از قبل...الانم كه حامله ام چند ماهه جدا ميخوابيم ..

اره واقعا افسردگي مياره چون خسته كنندس و جذاب نيست...نميدونم بخدا انشالله كه شما هم بري سر كار منكه ...

ما دو ساله اول خيلى دعوا داشتيم يعنى دعواى بد، سر كوچيكترين مسائل دعوا داشتيم، از هنرم هيچ استفاده اى نكردم، وقتى يكى بهم ميگه چرا استفاده نكردى از هنرت يا چرا تو خونه نشستى عصبى ميشم

من از اول دنبال مردی بودم که مثل خودم باشه ، چون محدودیت و امر و نهی باعث میشد که قید زندگی رو بزنم 

با اینکه همسرم خودش علاقه داشت درسمو ادامه بدم و کار کنم ولی واسه تک تک حقوقم امضای محضری و ثبت شده گرفتم تا یه در صد هم در آینده به مشکل نخورم 

از اول هم الویتم پیشرفت و رشد هر دومون ، درس و کارمون و بعد مثلا مهمونی و کار خونه بود 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باید بهش ثابت کنی که میتونی.من کار میکنم و درس میخونم ولی چون بچه کوچیک دارم کارم تو خونست. سعی کن ک ...

واقعا شده هدفم همش هم دارم بهش ميگم شده از كوچكترين حركت هم شروع كنم شروع ميكنم...مخصوصا اموزش طراحي انشالله خدا كمكم كنه ...خيلي ازش ميخوام اما انگار من بنده اش نيستم😔😔😔😢😢

درست ميگي من دقيقا همه اينكارهارو ميكنم و براي خودم وقت ميذارم اما از اينكه از الويت هام بخاطر همسرم ...

الان تعادل نداشت خودخواهی پرخاشگری میشن سه تا موضوع. پس چرا زن گرفت؟ رگ خوابشو بگیر. به مرور باهاش کار کن. باید اولویت تو باشی نه خانواده. ببین با چی جذب میشه که جذب تو بشه

میاد پیش مشاوره؟ برید مشاوره. اگه نیومد خودت برو. تحصیلات دوستاتون چیه. ؟ البته واقعا خودخواهی صفت س ...

يه بار رفتم دنبال مشاوره خوب و اين حرفا اما جور نشد ...هزينه ها هم بالاس هيچكس هم راضي نيست از مشاوره ها...نيم ساعت٧٠ خيليه😞