2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

1683 بازدید | 144 پست

سلام اونایی که قبلا خانه دار بودن و همسرانشون اجازه شاغل شدن نمیدادن اما در حال حاضر شاغلن چه جوری راضیشون کردین؟؟؟من که ۷ساله نتونستم😔لیسانس مترجمی دارم و در حال حاضر دارم طراحی و نقاشی کار میکنم البته باردارم و ۶ماهمه اما برا بعدها میگم نمیخوام بشم یه مادر خونه نشین و بشوربساب😔میخوام پیش دبستانی بزنم اما نمیدونم چه جوری راضیش کنم😔😔لجبازی بینمون زیاده و زیاد بحث داریم ....توروخدا بگین چیکار کنم اصلا سیاست ندارم😔😔از خونه موندن خسته شدم احساس میکنم اینده ام حروم میشه😔😔

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
من ٥ ساله خونه نشين شدم الانم كه بچه دارم ديگه خواب آرزوهامو بايد ببينم

واقعا؟بخاطر بچه؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت، من فانتزيم اينه كه بمونم تو خونه و كلي با خانه داري و آشپزي و سفره آرايي و پرورش گل و گياه از زندگي لذت ببرم، از همه مهم تر بچه داري و همسر داري، كلي تو خونه آرايش كنم و تيپ بزنم و وقتي همسرم مياد با غذاهاهاي خوب و جديد سوپريزش كنم، فقط ميتونم بگم خوش به حالت قدر بدون كه مسئوليت خارج از خونه نداري، خونه داري لذت بخش ترين شغل يك خانومه

شکر نعمت، نعمتت افزون کند 
خوش به حالت، من فانتزيم اينه كه بمونم تو خونه و كلي با خانه داري و آشپزي و سفره آرايي و پرورش گل و گ ...

من قبلا شاغل بودم قبل از ازدواج خیلی دوست داشتم اما متاسفانه بعد از ازدواج کنسل شد 😔من دلم میخواد شاغل باشم خیلی زحمت کشیدم اما نمیدونم چه طور راضیش کنم وضعیت مالیمون هم اوکی اما زیر بار نمیره برا من سرمایه کنه😞😞

خوب از اول باید توافق میکردی من از اول واسه کوچکترین چیزای زندکیم هم صحبت کردم 

دیگه احمق شدم😑

دقیقا حرف دل منو زدی

😔😔😔 خونه داري در كنارش كار هم لازمه اونم بيرون از خونه

واقعا؟بخاطر بچه؟؟

قبل ازدواج بابام مخالف كار كردن بود بعد از ازدواجم شوهرم مخالف بود، الانم كه بچه دارم كلا وقتمو پر كرده، يكم بزرگتر بشه تو فكر يه كارى برا خودم هستم چون واقعا ديگه خسته شدم از بس تو خونه نشستم، اعتماد به نفسمو از دست دادم از بس تو خونه نشستم

خونه داری کیف داره زحمتشم زیاده اجرشم زیاده. مجردی پرکار و فعال بودم بعد از ازدواج همسرداری و خونه داری شد اولویتم. ورزش و مطالعه هم میکنم. کلی هم برنامه برای گسترش خانواده دارم ولی واقعا واسم لذت بخش. همسرمم انتخاب رو به خودم سپرده و هرگز مجبورم به درامد زایی نمیکنه و معتقده خونه ای که برایش گرم میکنم هزار برابر برایش پرارزش تره.... هر روز هم سعی می کنم هنر ها و علممو بیشتر کنم قصد ادامه تحصیل هم دارم برای ارشد اما بعد از اولویت های اصلی ام. این حق ماست که همسر و مادر باسوادی و اگاهی باشیم

خوش به حالت، من فانتزيم اينه كه بمونم تو خونه و كلي با خانه داري و آشپزي و سفره آرايي و پرورش گل و گ ...

اينا همش واسه دو روزه بعدش تكراري ميشه شوهري كه همه كار كني و يه تشكر نكنه همون بهتر كه بري بيرون از خونه كار كني و وقتت واسه خودت باشه

دقیقا حرف دل منو زدی

حتي فكرشم شادي بخش، واي فكر كن مسئوليت بيرون نباشه، هزار تا كار مفيد و جالب و جذاب هست كه ميشه تو خونه انجام داد و لذت برد 

مسئوليت خارج از خونه آدمو پير ميكنه

شکر نعمت، نعمتت افزون کند