2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
میدونم بچه داری سخته منم نگفتم تا دنیا اومد میرم اما هستن خیلی ها که بچه دارن زنگی داری میکنن کار هم ...

من خودم ۱۷ ساله شاغلم با وجود همسر و بچه ولی حرف من اینه مرد نمیاد سرمایه بده ارامش زندگی و بچش از بین بره که زنش قدرت و ثروت پیدا کنه حالا اگر کارمند بودی مجبور میشد میپذیرفت

از نظرمن  رفتار همسرت حدداقل درمورد شما طبیعیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش چیکار کردی؟ بچه چی شد؟

هيچي فعلا اضافه وزنو بهونه كردم چون تو اين ي سال از افسردگي فقط خوردم ولي بعضي وقتا پافشاري ميكنه برا بچه منم اهميت ندادم ميرم كلاساي هنري

ای بابا همه هم مشکل کار داریم حالا ببین میتونی راضیش کنی نشد..اگه بچه دوست داری بیار...اگرم شرایطشو ...

هركاري كردم از هر دري فايده نداشت همش فكر ميكنه كم ميزاره ك من اين حرفارو ميزنم واقعا هم كمبودي ندارم فقط ميخوام برم بيرون از خونه مفيد باشم 😥 

نميدونم بعضي مردا انقد راحت ميزارن زناشون برن سركار خانواده خودم بابام و داداشام همش اصرار دارن برم سر كار 

چه خووووب بگو دوست دارم قبراق و سرحال باشم برای تووووووووو

دقیقاااا اخه بنظرمن اگه خانم شاغل باشه خیلی از وظایف همسرداریش عقب میفته...اماتازگی خیلی مسایل اقتصادی روش فشار اورده

اگه میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستین.لطفا منو لایک نکنید مرسی دوستام..
بگو‌بیشتر قناعت میکنیم خدا هم برکت میندازه مگه ما چیکار میکنیم؟

اخه خرجمون به نسبت بالاست و گهگاه به خانوادشم کمک نیکنه که البته خوشحالم هستم

اگه میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستین.لطفا منو لایک نکنید مرسی دوستام..