سلام اونایی که قبلا خانه دار بودن و همسرانشون اجازه شاغل شدن نمیدادن اما در حال حاضر شاغلن چه جوری راضیشون کردین؟؟؟من که ۷ساله نتونستم😔لیسانس مترجمی دارم و در حال حاضر دارم طراحی و نقاشی کار میکنم البته باردارم و ۶ماهمه اما برا بعدها میگم نمیخوام بشم یه مادر خونه نشین و بشوربساب😔میخوام پیش دبستانی بزنم اما نمیدونم چه جوری راضیش کنم😔😔لجبازی بینمون زیاده و زیاد بحث داریم ....توروخدا بگین چیکار کنم اصلا سیاست ندارم😔😔از خونه موندن خسته شدم احساس میکنم اینده ام حروم میشه😔😔
پیج اینستام و ببینید😍😍پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
میدونم بچه داری سخته منم نگفتم تا دنیا اومد میرم اما هستن خیلی ها که بچه دارن زنگی داری میکنن کار هم ...
من خودم ۱۷ ساله شاغلم با وجود همسر و بچه ولی حرف من اینه مرد نمیاد سرمایه بده ارامش زندگی و بچش از بین بره که زنش قدرت و ثروت پیدا کنه حالا اگر کارمند بودی مجبور میشد میپذیرفت
از نظرمن رفتار همسرت حدداقل درمورد شما طبیعیه
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!