2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
درست ميگي من دقيقا همه اينكارهارو ميكنم و براي خودم وقت ميذارم اما از اينكه از الويت هام بخاطر همسرم ...

نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم

ولی با این شرایط چرا پای یه بچه ی بی گناه اومد وسط ؟ خودتم حیف بودی تو این زندگی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول دنبال مردی بودم که مثل خودم باشه ، چون محدودیت و امر و نهی باعث میشد که قید زندگی رو بزنم& ...

خيلي خوبه كه منطقي پيش رفتي آفرين اما ديگه شرايط همه يكسان نيست عزيزم....حداقل مثل من حسرت نميخوري...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
يه بار رفتم دنبال مشاوره خوب و اين حرفا اما جور نشد ...هزينه ها هم بالاس هيچكس هم راضي نيست از ...

درست میشه. مطمئنی باش. دور نشو از رختخواب مشترک. اجازه فاصله نده. جا رو برای هیچچچچچچچچکس باز نکن لطفا. تو با برنامه جلو برو محبت کن مدیریت کن تا تو بشی محرمش

نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم ولی با این شرایط چرا پای یه بچه ی بی گناه اومد وسط ؟ خودتم حیف بودی تو ای ...

عزيزم زندگي دوتاييمون خيلي خوبه همه بحث و جدلها سر خانواده هاس همش....وقتي باهاش منطقي حرف ميزنم گوش ميده خيلي مهربونه هيچي برام كم نذاشته از موبايل گرون و ماشين و خرج و ....و اينكه از بس بحث داشتيم و من غر ميزنم هم ديگه يه جورايي سرد شده...در واقع من غر نميزنم حقيقت و ميگم...هر چي هم ميكشم از خانوادشه يعني همه بدبختي هام ...ارزو داشتم يه شهر ديگه زندگي ميكردم 

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
خودت تلاش کن از کمترین شروع کن خدا خودش کمک میکنه

اميدوارم يعني اميد دارم با به دنيا اومدن كوچولوم معجزه اتفاق بيفته و همسرم تغيير كنه ...برام دعا كنيد...خيلي زندگيم يكنواخت و روتين شده

به نظرم بهتره اول خودت یه مقدار احساست رو کنترل کنی ، میدونم سخته ولی بهتره زمان خشم و ناراحتی چیزی نگی که بعدا نشه درستش کرد 

به جاش سعی کن از قانون جذب استفاده کنی 

محبت به موقع ، سکوت به موقع ، دوری به موقع ، چسبیدن به موقع 

بذار به جای اینکه ذهن تو درگیر این تنش شه ، ذهن همسرت درگیر محبت و زندگیش شه 

بعد کم کم میتونی خواسته های منطقی و به جا رو بهش بقبولونی

اونم نه با دعوا و بحث .. جوری که خواسته ی تو از دهن اون در میاد 

میتونی از مشاوره های رایگان بهزیستی هم استفاده کنی ، کلانتری ها هم مشاور خانواده ی رایگان دارن ولی من قبولشون ندارم خیلی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ما دو ساله اول خيلى دعوا داشتيم يعنى دعواى بد، سر كوچيكترين مسائل دعوا داشتيم، از هنرم هيچ استفاده ا ...

منم اوايل پدر و مادرم خيلي فشار ميوردن و من همش عصبي بودم همش جنگ و دعوا ميكردم با شوهرم وقتي ديدم فايده نداه و بااينكار اون مصمم تر ميشه ديگه نگفتم به بابامم گفتم وقتي دوست نداره و نميذاره انقدر نگين كه بعدش هم حامله شدم...دخالت اطرافيان بدترين ضربه رو ميزنه منكه خيلي از همه ضربه خوردم

[QUOTE=80888822]عزيزم زندگي دوتاييمون خيلي خوبه همه بحث و جدلها سر خانواده هاس همش....وقتي باهاش منطقي حرف ميزنم گوش ...[/QUOTEویدای نازنین تو خوشبختی و یادت باشه خانواده ها همه همینن. تو یاد بگیر مدیریت کنی. منم دارم همین کارو میکنم

به نظرم بهتره اول خودت یه مقدار احساست رو کنترل کنی ، میدونم سخته ولی بهتره زمان خشم و ناراحتی چیزی ...

مشاوره هاي بهزيستي و رفتم اما فايده نداشته ...تلاش ميكنم بخداااا اما بعضي رفتارهاش انقدر زجر دهنده اس كه اصلا نميتونم خودمو كنترل كنم تا بهش نفهمونم نميفهمه ...حوصله ندارم ديگه خيلي تلاش كردم خيليييييييي....

منم اوايل پدر و مادرم خيلي فشار ميوردن و من همش عصبي بودم همش جنگ و دعوا ميكردم با شوهرم وقتي ديدم ف ...

عزیزم وقتی یک کلمه از خونه و بین زن و شوهر بره بیرون دیگه رفته 

دیگه نذار بره بیرون

تمرین کنی میتونی دیگه حساسیت به خانوادش نشون ندی چون واقعا خیلی ها کرم دارن. پس تو نذار کرم رو بریزن تو زندگی تو

مشاوره هاي بهزيستي و رفتم اما فايده نداشته ...تلاش ميكنم بخداااا اما بعضي رفتارهاش انقدر زجر دهنده ا ...

عزیزدلم قدرت فقط به خاطر خونه یا کار بیرون نیست 

قدرت باید از قلب و روحت بلند شه تا بتونی کنترل همه چیزو به دست بگیری 

من مطمئنم تو زن قدرتمند و موفقی هستی و فعلا کمی خسته ای ... دوباره بلند شو و واسه زندگیت و آرزوهات تلاش کن 

منِ غریبه میدونم موفق میشی ، چرا خود باوریتو میخوای از دست بدی ؟

[QUOTE=80888822]عزيزم زندگي دوتاييمون خيلي خوبه همه بحث و جدلها سر خانواده هاس همش....وقتي باهاش منط ...

نميدونم چي بگم از اينكه صبح تا شب حرف بزنم و براي خودم خيال پردازي كنم خسته شدم از اينكه يه نفر همدم واقعي نداري كه دركت كنه خسته شدم...خيلي خوبه آدم همسري داشته باشه كه دركش كنه و پشتوانه اش باشه تا اينكه همسري باشه و هميشه احساس تنهايي كني و نتونه بشه پشتوانه ات😔😔😔تازه از اول همه چي و براش توضيح بدي كه چي درسته و چي غلط...

نميدونم چي بگم از اينكه صبح تا شب حرف بزنم و براي خودم خيال پردازي كنم خسته شدم از اينكه يه نفر همدم ...

ممکن هم هست همسرت دهن بین باشه اینجوری باید بیشتر مدیریت کنی. الانم شرایط جسمی ات خاصه و حساسیت و خستگی طبیعت جسم توئه و کاملا حق داری که پشتوانه داشته باشی. ذکر بگو که محبتتون بیشتر شه