الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
چرا میزارن آقایون بیان تو نی نی سایت الان تو یه تاپیک بودم متوجه شدم آقا هم هست آخه اینطوری که نمیشه داشتیم پست میزاشتیم یدفه دیدم یه آقا هم داره پست میزاره خیلی ناراحت شدم مثلا اومدم جایی که خانمها هستن و حرفهایی زده میشه که مربوط به خانمهاس هیچ جا امنیت نداریم
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
من پس اندازمو میذارم تو پاکت پول خوشگل. دورتادورشو کامل کامل چسب میزنم. هم خیالم راحته همیشه نقد دارم برای مواقع اورژانسی. هم اینکه بار روانی داره اون همه چسب رو باز کنم.