2777
2789
عنوان

چه جوري پس انداز كنيم ؟

581 بازدید | 51 پست

بچه ها جون سلام 

ميخوام باهم ديگه ترفندايي كه ميشه پس انداز كنيم و بگيم ،از ولخرجي هامون كم بشه و يه پس انداز داشته باشيم ،بگين كه چيكارا ميكنين😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي كه ميخوايم بريم فروشگاه از قبل ياداشت كنيم كه چه چيزايي ميخوايم كه تو فروشگاه هرچي ديديم نخريم و اون چيزايي كه احتياج داريم بخريم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

کسی لینک می نی یار رو داره بزاره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من سبزی سرخ کرده میخریدم. الان خودم سرخ میکنم :|

اسنپ میگرفتم همه جا، الان مترو میرم :| 

تلفن نمیزنم به خانواده و فامیل.  روزی چهارساعت حرف بزنم. هم زندگی و اعصابم ارومتره هم پولم نرفته

فعلا بی امضا

من از بچگی عادت داشتم همه جا پولمو قایم کنم! تو کشو لباسا لای کتابی که خونده بودم. زیر قرآن

هنوزم این عادت با منه. حتی شده از همین جاها چند صد هزار تومن پول جمع کردم😂😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

چرا میزارن آقایون بیان تو نی نی سایت الان تو یه تاپیک بودم متوجه شدم آقا هم هست آخه اینطوری که نمیشه داشتیم پست میزاشتیم یدفه دیدم یه آقا هم داره پست میزاره خیلی ناراحت شدم مثلا اومدم جایی که خانمها هستن و حرفهایی زده میشه که مربوط به خانمهاس هیچ جا امنیت نداریم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من پس اندازمو میذارم تو پاکت پول خوشگل.  دورتادورشو کامل کامل چسب میزنم.  هم خیالم راحته همیشه نقد دارم برای مواقع اورژانسی. هم اینکه بار روانی داره اون همه چسب رو باز کنم. 

فعلا بی امضا