2777
2789

ببخشید من دخالت می‌کنم ولی حتی بهشون اجازه نده که بیان خواستگاریت اجازه نده که همچین حرفی رو بزنن از ارزش خودتم کم نکن ۳۰ سال هنوز سنی نیست

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری قبول نکنی ولی برخوردن نداره ردشون کن خب اون ادمم یه تجربه شکست داشته دیگه بعضیا میپذیرن بعضی نمیپذیرن ولی خودتو سر این موضوع اذیت نکن که بخواد دلت بشکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم گاهی طرف بخاطر اینکه با هم سازش ندارن جدا میشن چه دختر چه پسر

عقد برا اشنایی 

اگر موقعیتشون خوبه الکی رد نکن الان پسرا دوست دخترایی دارن که باهاشون رابطه ازاد دارن

من 18 ساله هم دیدم با مرد مطلقه ازدواج کرد و خوشبخت شد، 

ولی خوب حق داری آدم یه جوری میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

البته اینم بدون شما سی سالته اگه اختلاف سن کمی دارید مرد مطلقه پولدار یا کاری می ارزه ب این پرنسسعلی ها چهل ساله بچه ننه.

پسر مجرد بالای سی سی پنج سال دیگه هم ترسوعه هم بچه ننه هم بلاتکلیف

بله قابله درک هست 

شرایط اون فرد رو مد نظر قرار بده دلیل جدایی چی بوده / صداقت در کلام و تفاهم در اخلاق بود خب حالا به عنوان یک گزینه نگاه کنید یا کلا این موارد رو منتفی کنید بسته به نظر خودتونه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘