2777
2789
عنوان

چه جوري پس انداز كنيم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 51 پست

دیگهههه پس انداز هرچی داشتیم رفت روپول پیش ولی این ماه که همسرم حقوق گرفت دویست بیشتر نتونستم پس انداز کنم اونم نقدکشیدم گذاشتم تویه کیف خوشگل وان شالله که نیازنشه بهش دست بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش پستهامو پاک کردم چون یه بار قدیم که توضیح دادم بهم تهمت زدن حالا بماند مهم نی .ولی خواهر میشه عزیزم ازخودت دلسوزتر واسه زندگیت هیشکی نی پس انداز ضروری ترین اصل زندگیه به اینده مگه میشه فکر نکرد به فردای خودت پس ماها بایداز چیزهای دیگمون بگزریم مقصرشوهرامون نیستن اوضاع جامعه بده نمیتونیم تغییربدیم ولی میتونیم زتدگیمون طوری پیش ببریم دستمون جلوی کسی دراز نباشه

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
نیایش جان میتونم ودوست دارم راهنمایی کنم ولی میدونم اینجا جاش نیست همه باهم یکی نیستن الویت های زندگ ...

باشه عزیزم هرطورراحتی ولی منم تو خونه۴۲متری زندگی کردم☺️امیدوارم سلامت وموفق باشی ❤️

باشه عزیزم هرطورراحتی ولی منم تو خونه۴۲متری زندگی کردم☺️امیدوارم سلامت وموفق باشی ❤️

ممنون عزیزم من عذر میخوام  ممنون که درکم کردی

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه