2777
2789
عنوان

چه جوري پس انداز كنيم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با این حقوق واین خرجا نمیشه پش انداز کزد من صبح حقوق کزفتم الان 200و خورده ای پول مونذه برام& ...

كلا چقد حقوق ميگيري؟ خوب ميگم بهم ياد بديم با اين حقوقا و هزينه ها بشه يكم جمع كرد

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
شما بدونی یه جایی هست مردا در مورد زنها و افکار شخصیشون بی پرده حرف میزنن  کنجکاوی نمیکردی بری ...

وقتی ی عده زن دارن از مساله شخصی...رابطه جنسی، آلت،مادر شوهر،ارضا شدن اینجور حرفا حرف میزنن چرا باید رفت دید؟

منم ب هیچ عنوان تو مساله ک مردا باشن نمیرم

هرکی نظری داره عزیزم 

من ۶ ماهه بیکارم. اون موقع ها هر وقت حقوق میگرفتم‌شوهرم میخندید بهم‌میگفت ارباب. هفته پیش بهش گفتم ی ...

😂😂خوب چرا سركار نميري بازم؟

من به جمع کردن معروفم ولی واقعا دیگه خستم اینقدر واسه این زندگی فقط نشستم جمع کردم ازصفرشزوع کنی واقعا ظلمه ولی چندتا تکنیک بهتون میگم .وام خانگی حتی شده ماهی بیست تومن سی تومن بزارین حتی پولشم کم باشه مهم نی فقط بزارین مثلا من خودم هفتگی اسم نوشتم هفته بیست تومن محبور بودم جمع کنم ازچیزهای غیرضرور بزنم وامم بدم خریدای عیدم مهروابان انجام میدم هردفعه یه تیکه الان همه چی دارم واسه عید دیگه مجبور نیستی یه جا کلی پول بدی خریدکنی اونجوری هردفعه یه تیکه فشار نمیاره پولشم توچشم نیست .ماهانه خریدنکنین واسه خونه هردفعه اندازه نیازت مثلا من روزانه خریدمیکنم اونروز هرچی میخوام درست کنم اونروز خریدمیکنم سیب زمینی پیاز نون اندازه که مجبورنشم بریزم دور خورده شه مخصوصا میوه .خوراکی بچه همه اب میوه کلوچه میگیرن برای بچه هاشون میشه پنج تومن من سعی من درهفته دوروزش لقمه بگیرم بااب میوه طبیعی پولش پس انداز میکنم خیلی زیاده .....

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
من به جمع کردن معروفم ولی واقعا دیگه خستم اینقدر واسه این زندگی فقط نشستم جمع کردم ازصفرشزوع کنی واق ...

چه جالب خوب را ميخواي ديگه اين كارو نكني؟

من چیزی بگم باور نمیکنین پس نمیگم چطوری باچقدر حقوق دارم پس انداز میکنم .ولی میشه حتی باوجود گرونی من معتقدم ادم یه میلیون درامدش باشه عین یه تومن هزینه اش میشه ده میلیون دربیاره عین اون هزینه اش میشه عین باحقوق کم میشه زندکی کرد نه اعیونی ولی بخور نمیردیگه

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
من چیزی بگم باور نمیکنین پس نمیگم چطوری باچقدر حقوق دارم پس انداز میکنم .ولی میشه حتی باوجود گرونی م ...

خوب بگو چه جوري پس انداز ميكني