بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به جمع کردن معروفم ولی واقعا دیگه خستم اینقدر واسه این زندگی فقط نشستم جمع کردم ازصفرشزوع کنی واقعا ظلمه ولی چندتا تکنیک بهتون میگم .وام خانگی حتی شده ماهی بیست تومن سی تومن بزارین حتی پولشم کم باشه مهم نی فقط بزارین مثلا من خودم هفتگی اسم نوشتم هفته بیست تومن محبور بودم جمع کنم ازچیزهای غیرضرور بزنم وامم بدم خریدای عیدم مهروابان انجام میدم هردفعه یه تیکه الان همه چی دارم واسه عید دیگه مجبور نیستی یه جا کلی پول بدی خریدکنی اونجوری هردفعه یه تیکه فشار نمیاره پولشم توچشم نیست .ماهانه خریدنکنین واسه خونه هردفعه اندازه نیازت مثلا من روزانه خریدمیکنم اونروز هرچی میخوام درست کنم اونروز خریدمیکنم سیب زمینی پیاز نون اندازه که مجبورنشم بریزم دور خورده شه مخصوصا میوه .خوراکی بچه همه اب میوه کلوچه میگیرن برای بچه هاشون میشه پنج تومن من سعی من درهفته دوروزش لقمه بگیرم بااب میوه طبیعی پولش پس انداز میکنم خیلی زیاده .....
من چیزی بگم باور نمیکنین پس نمیگم چطوری باچقدر حقوق دارم پس انداز میکنم .ولی میشه حتی باوجود گرونی من معتقدم ادم یه میلیون درامدش باشه عین یه تومن هزینه اش میشه ده میلیون دربیاره عین اون هزینه اش میشه عین باحقوق کم میشه زندکی کرد نه اعیونی ولی بخور نمیردیگه