ماشین طلا فروختیم.اتاقامون پرده نداره جاش روزنامه زدیم رو خونه نو.توالت فرنگی و روشور نداریم ما اکثرا کمردرد و زانو دردهستیم ونیازداریم.به بابام هم 10میلیون بدهکاریم که بشدت به پولش نیاز داره.حقوق شوهرم متوسطه زیاد نیست.اگه بخوام ازمشکلاتمون بگم کلی باید بنویسم.
من دوتا بچه شیربه شیر هم دارم.شوهرم چندماه بود گیرداده بود که ماشین شارژی برای پسرمون بگیریم
برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش خانمی انشالله خدا خودش کمکتون میکنه،خوبه که برا خودتون خونه دارین هرچی باشه مال خودتونه،و کسی دخالتی نداره توش،انشالله یواش یواش وسایلاشم میگیرین،منو بگو که خونه داداشم هستیم البته اجاره نمیدیم و به خونه میرسیم عوضش،من یه پسر ۲ ساله دارم و حامله ام،مامانم اومده پیشم پسرم میخواد بازی کنه دعواش میکنه که خونه داییتو خراب کردی،یا همش بهم حرف میندازه که چرا پرده هارو اینطوری کردی،خونه رو اینطوری کردی، و پیش شوهرم منت میذاره سرمون،واقعا خیلی سختمه،فعلا هم نمیتونیم بریم خونه دیگه خیلی عذاب میکشم 😞😞😞😞😞
یکی تو کرج پیدا کرد یه نفره خوب امکاناتش عکس همه چیزش خوب بود شوهرم بدون اینکه به حرف من گوش بده بیعانه ریخت وگفت من اینو میخوام
هرچی بهش گفتم ماکه داریم پول میدیم یکم بیشتر تو شهر خودمون باشه که تستش کنیمحداقل بیعانه دادی فردا صبح زود برو تهران از نزدیک ببین بعد بخر این وسط زنه هی بازار داغی میکرد یکی دیگه از اصفهان زنگ زده میخواد یکی از همشهریامم زنگزده میخوادش اگه میخواییش سریع پولو بریزید
برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات بفرستید
من باشم وقتی به کسی قرض داشته باشم از همه احتیاجاتم میزنم و پوله طرف و برمیگردونم. چون به شدت از ادمای بدقول بدم میاد. شما ده تومن به پدرت بدهکاری و اون بنده خدا لازمم داره.بعد شما به فکر ماشین شارژی هستی؟؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐