2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13920 بازدید | 253 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خانمی انشالله خدا خودش کمکتون میکنه،خوبه که برا خودتون خونه دارین هرچی باشه مال خودتونه،و کسی دخالتی نداره توش،انشالله یواش یواش وسایلاشم میگیرین،منو بگو که خونه داداشم هستیم البته اجاره نمیدیم و به خونه میرسیم عوضش،من یه پسر ۲ ساله دارم و حامله ام،مامانم اومده پیشم پسرم میخواد بازی کنه دعواش میکنه که خونه داییتو خراب کردی،یا همش بهم حرف میندازه که چرا پرده هارو اینطوری کردی،خونه رو اینطوری کردی، و پیش شوهرم منت میذاره سرمون،واقعا خیلی سختمه،فعلا هم نمیتونیم بریم خونه دیگه خیلی عذاب میکشم 😞😞😞😞😞

💖 پسرام همه دنیای منن💖
والا ما هم قدیما خیلی چیزا دلمون میخواست اما نخریدن یعنی نداشتن که بخرن والا نه عقده ای شدیم نه چیزی

والا به خدا انگار ما بچه بودیم همه چیز داشتیم که بچه هتی حالا رو اینقد رو میدن 

به قول ایشون سالمیم ن روانی شدیم ن عقده ای

ماهم بچه بودیم والا😐من یادمه یه پاک کن توت فرنگی داشتم انگا دنیام بود😐عاشقش بودم

ب بچتون یاد بدین با کمترین چیزا احساس خوب داشته باشه

وگرنه دو روز بعد ماشین شارژی براش تکراری میشه

یه چیز بهتر میخاد

و هیچوقتم اون حس خوب و نداره

یکی تو کرج پیدا کرد یه نفره خوب امکاناتش عکس همه چیزش خوب بود شوهرم بدون اینکه به حرف من گوش بده بیعانه ریخت وگفت من اینو میخوام

هرچی بهش گفتم ماکه داریم پول میدیم یکم بیشتر تو شهر خودمون باشه که تستش کنیمحداقل بیعانه دادی فردا صبح زود برو تهران از نزدیک ببین بعد بخر این وسط زنه هی بازار داغی میکرد یکی دیگه از اصفهان زنگ زده میخواد یکی از همشهریامم زنگزده میخوادش اگه میخواییش سریع پولو بریزید

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

همه عقل کلا😂😁 چقدر نظر میدید بیخود بزارین حرفشو بزنه دوست داره برای بچش هر طور شده بخره شماها نخرید...😒

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
ماهم بچه بودیم والا😐من یادمه یه پاک کن توت فرنگی داشتم انگا دنیام بود😐عاشقش بودم ب بچتون یاد بدین ...

بچه رو ميشه توجيه كرد، ظاهرا باباى بچه زير بار نميره!!!

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
اخه مجبورین ب خاطره خونه اینجوری عذاب بکشین .ارزش نداره

جاااااان؟؟؟؟؟؟ازون حرفا بودا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

من باشم وقتی به کسی قرض داشته باشم از همه احتیاجاتم میزنم و پوله طرف و برمیگردونم. چون به شدت از ادمای بدقول بدم میاد. شما ده تومن به پدرت بدهکاری و اون بنده خدا لازمم داره.بعد شما به فکر ماشین شارژی هستی؟؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐

❤👬❤