2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13921 بازدید | 253 پست

من پولشم دارم ولی نمیخرم برا بچم چه  کاریه اخه تا دوچرخه و اسکوتر هست ماشین شارژی لازم نیست اصلا

لاکچری بازیه و امکانات اضافه که اصلا هم بچه رو وادار به تحرک نمیکنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولشم دارم ولی نمیخرم برا بچم چه  کاریه اخه تا دوچرخه و اسکوتر هست ماشین شارژی لازم نیست اصل ...

اره والا‌ جاگیر و زود باتریش تموم میشه و استفاده نشه موتورش هم خراب میشه

🤔
واااا؟؟!!😕😕😕😕 ماشين شارژى مگه نون شبه؟!!! من عمرا زير بار نميرم. معذرت مى خوام ولى همسرتون چرا ...

بعضیا فک میکنن بچه اوردن دیگه خدای نکرده نه نباید بهش بگن برعکس نمیدونن چه بچه لوسی تحویل جامعه میدن که دوروز دیگه زنش باید از دستش حرص بخوره

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

دوبار شوهرم باهاش حرف زد که خانم خداوکیلی سالم بدنه اش باطریش همه چیزش سالم گفت اره خیالتون راحت

شوهرم به منم گفت تو هم باهاش حرف بزن دوتا زن راحت تر

منم باهاش حرف زدم بخدا این پول قرضی پولش حلال و بسختی بدست داره میاد خداوکیلی سالم عیبی نداره گفن ماکه نمیخوایم مدیون شیم

هیچی دیگه ما با فمیلمون هماهنگ کردیمو شوهرم پولو ریخت و خودمون ازاینجا اسنپ گرفتیم ازخونه زنه تا خونه فامیل که 14تومن شد اینترنتی پرداخت کردیم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
جاااااان؟؟؟؟؟؟ازون حرفا بودا

یکی از فامیلای ما خونه خرید .تا سه سال در به در بود.اگه خانواده خانوم نبودن اینا نون شبم نداشتن. مدام خونه مامانش بودن .حتی پول نداشتن بچه رو ببرن دکتر. من پیش خودم میگفتم واقعا به خونه ارزش داره آدم اینهمه شکجه بکشه و خودشو اینهمه شرمنده دیگران کنه!!!!! من ترحیح میدم حداقل تو شرایطی خونه بخرم که به انداره خور و خوراکم و ضروریات از حقوقم بمونه.

❤👬❤

دیوار کل شده کلاهبردار ، شرکتی که شوهرم توش کار میکنه رو ادرسش زده بودن واسا ماشین لباسشویی فروشی یه بدبختی هم بیعانه داده بود اومده بود ببرش ، همسایه خواهرمم گول مبل سلطنتی خورده بود بیعانه اش رفت

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

بعضیا فک میکنن بچه اوردن دیگه خدای نکرده نه نباید بهش بگن برعکس نمیدونن چه بچه لوسی تحویل جامعه میدن ...

نه عزیزم شما حال بچه منو ندیدی پس نمیتونی قضاوت کنی

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

انقدر حرص ميخورم از دست فاميلامون كه پول قرض ميكنن تا واسه بچه شون امكانات رفاهى توپ فراهم كنن😤😤😤

يعنى انقدر تو دايى ها و عمه ها و ... اطراف اين كارو ميكنن، حالم ديگه داره بهم ميخوره😖

پول مدرسه ى ١٥ ميليونى پسرشونو تو ابتدايى بايد باباى من بده😡

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من یه پسر عمه دارم میگه من ترجیح میدم تو رفاه باشم و مستاجر. تا اینکه خونه داشته باشم و به نون شب مح ...

سبک های زندگی باهم فرق میکنه عزیزم.ولی من یه چی رو میدونم.خریدن خونه هر سال داره سخت تر و سخت تر میشه.