2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13920 بازدید | 253 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مجبورین ب خاطره خونه اینجوری عذاب بکشین .ارزش نداره

من یه پسر عمه دارم میگه من ترجیح میدم تو رفاه باشم و مستاجر. تا اینکه خونه داشته باشم و به نون شب محتاج بشم. البته من نمیدونم حرفش درسته یا نه. پیرو حرف شما گفتم

❤👬❤

این همه مشکل دارین و قرض بعد گیر دادین به ماشین شارژی؟؟!خوبه یه وقتاییم به بچه بگین نه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

مرتب تو دیوار میگشت تو شهرخودمون پیدا نکرد رفت سراغ تهران و کرج اول یکی دونفره پیداکرد و بهش گفت ما میخوایم نگهدارید برای ما من باهاش مخالفت کردم گفتم راه دور نمیتونیم تستش کنیم وازاین حرفا یه وقت پولو گرفتو نفرستاد تا اینکه اونو فروخت دیگه شوهرم عصبی و مصمم تر که باید از تهران بخریم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید