2777
2789

من امسال کنکور دارم یعنی 1405 

و امسال اردیبهشت کنکور فرهنگیان هست، خرداد نهایی و تیر هم کنکور سراسری 

حالا سوال من اینه : 

برای دعوت به مصاحبه شدن باید یه امتیاز لازم و بیاری، درسته؟ و بعد دعوت میشی، (و وقتی دعوت میشی هنوز جواب کنکور سراسری نیومده، درسته؟) خب اونجا قبول بشی ولی بعد جواب کنکور بیاد چی میشه؟ 

(جواب کنکور یعنی جواب انتخاب رشته فک کنم، رتبه و تراز که تا اون موقع حتما میاد🤔)

این قانون محرومیت که میگن در چه شرایطیه؟ 

اصلا نمیفهمم، شایدم باید تو انتخاب رشته فرهنگیان و بزنیم، اینجوریه؟ 

لاااایک نکنننن😤

اگه قبول بشی دیگه نمیتونی انتخاب رشته کنی

مگر اینکه انصراف بدی

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبول بشی دیگه نمیتونی انتخاب رشته کنیمگر اینکه انصراف بدی

چقدررر مسخرههه😐

اصلا وقتی یکی دعوت بشه مگه خودش خواسته دعوت بشه 

مثلا برای اینکه قبول نشه نره مصاحبه یا مصاحبش و خراب کنه؟ 

خب خیلیا فقط محض احتیاط فرهنگیان میدن

لاااایک نکنننن😤
نمیتونی انتخاب رشته کنی یا باید از فرهنگیان انصراف بدی دیگه برنگردی به اون

انصراف که فک کنم هزینه زیادی داره 

ولی وقتی قبول میشی یه قرارداد باید امضا کنی، درسته؟ خب قبل امضای اون قرارداد طرف مصرف میشه، میخواد انتخاب رشته کنه دیگه، اونجوری نمیشه؟

لاااایک نکنننن😤
انصراف که فک کنم هزینه زیادی داره ولی وقتی قبول میشی یه قرارداد باید امضا کنی، درسته؟ خب قبل امضای ا ...

چه هزینه ای نفهمیدم منظورتون چیه پس خودم از اول توضیح یمدم

ببین مثلا تو فرهنگیان قبول شدی و زده دعوت به مصاحبه بعد نتایج اون یکی کنکور هنوز نیومده تو سه روز فک کنم فرصت داری برای انصراف از فرهنگیان اگه دادی که هیچی اما اگه موندی هیچوقت رتبه کنکور رو نمیفهمی حتی انتخاب رشته هم نمیکنی چون دیگه رفتی فرهنگیان یعنی اون مدت زمان که بهت مهلت دادن برای انصراف اگه تموم شه دیگه فک نکنم بشه کاری کرد

آدمی را یک سخن ویران کند.           

چه هزینه ای نفهمیدم منظورتون چیه پس خودم از اول توضیح یمدمببین مثلا تو فرهنگیان قبول شدی و زده دعوت ...

اها اینجوریه پس 

ممنونم 

من اون هزینه رو ذهنم رفت برای فسخ قرارداد فرهنگیان، همون که تعهد میگیرن طرف دو برابر تحصیل خدمت کنه

لاااایک نکنننن😤
چه هزینه ای نفهمیدم منظورتون چیه پس خودم از اول توضیح یمدمببین مثلا تو فرهنگیان قبول شدی و زده دعوت ...

اگه طرف انصراف نزنه و بره مصاحبه ولی مصاحبه رد شه، باز نمیتونه انتخاب رشته کنه؟ 

لاااایک نکنننن😤