2777
2789
عنوان

آشنایی با کسی که نامزد داشته و من نمیدونستم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 122 پست
خب من با حرفتون هم موافقم هم نیستم ، خانوادش واقعا تحت فشار گذاشتنش ولی خودشم اشتباه کرده که جسارت ب ...

بنظرم شما از حرفهای خانوم ایشون عصبانی شدی و به همین دلیل حق رو کامل داری میدی به این آقا ،مورد دیگه ام که بنظرم رسید ایشون از شهر دیگه ایی هستن و باید مراقب اختلاف فرهنگ و اینها هم باشید،کلا علائم خطر زیاد داره،اما درک میکنم شمارو که نتونی تنهایی تصمیم درست بگیری

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
خودش اشتباهی نکرده ایشون همسزش رو دوست داشته و چون الان وارد یه دنیای رنگارنگ شده زنش دلشو زده 

دقیقا این طور که شما میگید نیست ، خودش میگه انقدر وضعیت روحیم خراب بود و شهامتشو نداشتم با بقیه روبه رو شم فقط تصمیم گرفتم صورت مسئله رو پاک کنم و بیام یه شهر دیگه یه دانشگاه دیگه ادامه تحصیل بدم . که واقعا هم همینکارو کردن و اون موقع اصلا همدیگه رو نمیشناختیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این طور که شما میگید نیست ، خودش میگه انقدر وضعیت روحیم خراب بود و شهامتشو نداشتم با بقیه روبه ...

چرا فکر میکنید راست میگه گلم،مگه تا الان دروغ نگفته دوسال تمام ،پایه رو بر راست بودن حرفهاش چرا میزاری،خیلی زودتر از این حرفها باید به شما میگفت این حرفهارو نه که لو بره بعد بیاد زبون بریزه،میفهممت الان اینارو سختته قبول کنی اما قشنگ فکر کن من فقط نگران آینده خودتم

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
حرف اخرمو میزنم و از تاپیکتون خارج میشم دوست خوب زندگی که رو اوار زندگی دیگران بنا شه خیلی زود نابود ...

دوست عزیز ممنون از این که نظر دادید ، ولی من ابدا قصد ندارم زندگیمو رو ویرانه های زندگی فرد دیگه ای بنا کنم با کمال احترام من مثل شما به قضیه نگاه نمیکنم ، هر آدمی ممکنه اشتباه کنه و ممکنه بخواد اون اشتباهو جبران کنه . هرچند که هر اشتباهی یه تاوانی هم داره و نمیشه اینو نادیده گرفت ...

نظرتون خیلی نزدیک به اون چیزی بود که تو ذهن منه . خوشحالم که زندگی خوبی دارید . ایشالا همیشه خوشبخت ...

موفق باشی خانوم قوی و مهربون.کام خودتو تلخ کنه بذار این روزا برات شیرین بگذره.ایشونم ایشالا از زندگیش خارج میشه اون خانم هم قسمت خوبی نصیبش میشه و همه تون خوشبخت میشید.شما سهم همید عزیزم چون همه چیتون مثل همه و علاقه بینتونه

همه تونو دوست دارم.لطفا پست های منو این شکلی بخونید    

ببین دوست جون منم کم سن و سال نیستم از دور قضیه رو نگاه میکنم اصلا حس خوبی ندارم. شما رشته خوبی دارید درسهاتون سنگینه قطعا رابطه احساسی قبلا با کسی نداشتین و این اولین رابطه احساسی شما رو خیلی درگیر کرده در حدی که چشمتون رو به بعضی چیزا بستین و دنبال توجیه کردن هستید. حق هم دارید به شما دروغ بدی گفته شده و نادانسته به کسی که نامزد عقد شده داره دل بستین

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

سه سال زمان زیادیه این آقا زمان خیلی زیادی داشته که اگه نامزدیش با فامیلش اشتباه بوده زودتر رابطه رو تموم کنه با اون دختر خیلی غیر مسوولانه رفتار کرده من فکر میکنم ارزش شما بیشتر از این حرفا هست. این رابطه دید فامیل رو به شما منفی میکنه اذیت میشید

موفق باشی خانوم قوی و مهربون.کام خودتو تلخ کنه بذار این روزا برات شیرین بگذره.ایشونم ایشالا از زندگی ...

ممنونم عزیزدل ، شاید خیلی چیزا رو نشه گفت ولی طی این دوسال که باهم در ارتباط بودیم به عینه دیدم اخلاق خوب و خصوصیات خیلی خوب ایشون رو ، و دقیقا همونطور که گفتین ما از نظر اخلاقی بسیار به هم شبیهیم ، و با وجودی که الان عصبانی و شوکه ام ، اما ته دلم مثل شما فکر میکنم ، چون خودم رو خوب میشناسم اگه واقعا چیزی رو بخوام درنهایت سمتش میرم و بدستش میارم هرچقدر هم سخت . بازم ممنون از شما ...

موفق باشی خانوم قوی و مهربون.کام خودتو تلخ کنه بذار این روزا برات شیرین بگذره.ایشونم ایشالا از زندگی ...

گلم فرق اساسی و بزرگ این آقا با همسر شما اینکه ،این آقا دروغ گفته و دروغ سرچشمه همه خطاهای بزرگ و کوچیک میتونه باشه و از همه مهم تر شخص رو غیر قابل اعتماد میکنه و اعتماد ازپایه های اصلی یک رابطه سالم هستش و چون رابطه شما موفق شده با موضوع مشابه نمیشه گفت این برای همه صدق خواهد کرد،باید یک مشاور با توجه به موارد اختصاصی کمکشون کنن

یه مدت این رابطه رو بذارین کنار چند ماه طول میکشه به حالت عادی برگردین الان براتون راحت نیست ولی من جای شما بودم با داشتن موقعیت و آینده و خانواده خوب با این آقا ادامه نمیدادم قطعا موقعیتهای خوبی خواهید داشتید این آقا از نظر من از نظر انسانیت و احساس مسوولیت و شجاعت و صداقت مشکل داره. هر تصمیمی بگیری امیدوارم خوشبخت بشی. واقعا سه سال خیلی زیاده که لفتش داده باید زودتر یه کاری میکرد. به نظر من به شما دل باخته نامزد خودش از چشمش افتاده

سه سال زمان زیادیه این آقا زمان خیلی زیادی داشته که اگه نامزدیش با فامیلش اشتباه بوده زودتر رابطه رو ...

ممنونم دوست عزیز از نظر شما ، هنوز کمی دودلم و به این زودی جواب نخواهم داد . چیزی که یکم کارو سخت میکنه اینه که من واقعا موقعیت های شبیه به ایشون تا همین الانشم برام پیش اومده ، اما ایشون خصوصیات مثبت خیلی زیادی داره که بقیه ندارن . البته از این موضوع هم ساده عبور نمیکنم ...