2777
2789
عنوان

آشنایی با کسی که نامزد داشته و من نمیدونستم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 122 پست

عزیز دل در مورد ازدواج منطقی فکر کن خیلی خیلی منطقی نذار احساسات مانع دیدن بقیه موقعیتهاتون بشه چه بسا کسای دیگه ای که دور و برتون هستند از این آقا بهتر باشن و شما زندگی راحت تر و بی دردسرتری باهاشون داشته باشین شما همسر یک نفر میشین و عروس یک فامیل شایسته احترام فراوان هستید از روز اول اما همچین مساله ای از روز اول باشه ممکنه باهاتون برخوردهایی بشه از فامیلشون حرفهایی بشنوید که خیلی برنجید

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
عزیز دل در مورد ازدواج منطقی فکر کن خیلی خیلی منطقی نذار احساسات مانع دیدن بقیه موقعیتهاتون بشه چه ب ...

کاملا درست میگین دوست عزیز ، از این مسئله هم نمیشه به راحتی عبور کرد . باید واقعا با خودم سبک سنگین کنم و همه جوانبو در نظر بگیرم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم فرق اساسی و بزرگ این آقا با همسر شما اینکه ،این آقا دروغ گفته و دروغ سرچشمه همه خطاهای بزرگ و کو ...

عزیزم همه ما یه جاهایی از زندگی دروغ گفتیم و پنهان کردیم یه سری مسایلو.یا برامون سخت بوده بیانش یا منتظر فرصت مناسب بودیم که بگیم.من میگم با یه اشتباه نمیشه کلا ایشون رو دروغگو و فریبکار دونست .اگه آدم دروغگو و بد ذاتی باشه استارتر میتونه تو بقیه موارد امتحان و آنالیزش کنه و بفهمه که واقعا هست یا نیست.چون ما وسط رابطه ایشون نیستسم نمیتونیم کلا نسخه ای بپیچیم.من خودم باشم قشنگ میفهمم دلیل دروغ و پنهون کاریش موجه بوده یا غیر موجه.به خاطر خوبیای ایشون میتونه یه فرصت دوباره بهش بده که خودشو بهش ثابت کنه.و استارتر هم کاملا بدبینانه و زیرکانه رصدش کنه

همه تونو دوست دارم.لطفا پست های منو این شکلی بخونید