2777
2789
عنوان

پروتئین و کراتین باهم

212 بازدید | 22 پست

وای بچها امروز انجام دادم 

موهام ب شدت خشک و فر بود همین ک شونه میکشید و اتو از درد منفجر شدم دیگ نزدیک بود بزنم زیر گریه 

کیااااااا انجام دادن راضی هستین؟؟؟؟💗💗💗💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دقیقا منم اشک تو چشمام جمع شده بود موهام فر و وز بود صاف کردم راحت شدممم بعد الان صافی ش رفته و ...

خیلییییی درد کشیدم ب معنای واقعی جررر خوردم😂😂😂

خیلییییی درد کشیدم ب معنای واقعی جررر خوردم😂😂😂

منممم 

من پشت موهام یه گره خورده بود اونو اول باز کرد بعد کامل شونه زد بعد کراتین یعنی حدودا ۶ساعت با موهام بود ماسک زده بودم نفسم بالا نمی اومد میلرزیدم از درد  

عزیزم میشه بگی چطور مراقبت کردی بعدش

بهش آب نزدم تا ۲ هفته 

حموم ۱۰ روز گذشت رفتم 

۷ روز گذشت کش زدم 

بعد حموم روی موی خیس روغن بادام تلخ میزدم ک در هفته یک بار جمعه با شامپو سولفات دار و توی ۵ روز هفته بدون سولفات و بعدم ماسک مو میزدم اسم دقیق رو یادم نیست اصلا 

منممم من پشت موهام یه گره خورده بود اونو اول باز کرد بعد کامل شونه زد بعد کراتین یعنی حدودا ۶ساعت با ...

وای منم همین بودم🥺🥺🥺دستام میلرزید از درد 

چقد گاز موادش اذیت کرد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بهش آب نزدم تا ۲ هفته حموم ۱۰ روز گذشت رفتم ۷ روز گذشت کش زدم بعد حموم روی موی خیس روغن بادام تلخ می ...

عزیزم توی حموم ماسک مخصوص میزدی ؟؟ 

روغن اشکال نداره بزنم ؟چ روغنی بزنم 

ریزش نداشتی شما؟

عزیزم توی حموم ماسک مخصوص میزدی ؟؟ روغن اشکال نداره بزنم ؟چ روغنی بزنم ریزش نداشتی شما؟

روغن که اصن از واجبات 

اتو نکشی اصلا 

بله ریزش داشتم ولی چون موهام فوق العاده پر پشت بود مشخص نبود ریخته