2777
2789
عنوان

کسی که تو رابطه میره باید قید درس رو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 37 پست
اولش این طوریه بعد تر که مثلا ازدواج کردی مدیریت می کنی

خیلی سخته الان که چند تا خواستگار دارم همش ذهنم درگیره استرس دارم میام درس بخونم ذهنم میره سمتشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درسته،من پارسال ارشد شرکت کردم نتونستم ی کلمه بخونم،همش کارخونه،کارای بچه،رسیدگی ب درسای بچه و ...

من الان خیلی استرس دارم میشینم سر درس یهو گریم میگیره همه اصرار دارن یکی رو انتخاب کنم ولی آیندم درسم چی تمرکزم یه. هفته هست پریده 

برا همینه تا الان وارد رابطه نشدم :)

من خیلی سخته برام همش استرس میگیرم یهویی میگم نکنه مورد پسند نباشم نکنه اینهارو رد کنم تصمیمم اشتباه باشه اصلا سر درس تمرکز ندارم 

من خیلی سخته برام همش استرس میگیرم یهویی میگم نکنه مورد پسند نباشم نکنه اینهارو رد کنم تصمیمم اشتباه ...

منم تو همین برهه از زندگیم ، بین درس و ازدواج گیر کردم ، چند سالته ؟!

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...