2777
2789
عنوان

آشنایی با کسی که نامزد داشته و من نمیدونستم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 122 پست
تو پیام هاتون نوشتید همسرش گفته پس به خاطر تو هست که چند وقت با من سرد شده؟؟؟؟ببین یعنی قبل شما با ه ...

صد درصد پس قبلا بهش محبت میکرده که چند وقته نسبت بهش سرد شده بعدشم ایشون سه ساله نامزدن اگه واقعا دلش نمیخواست با ایشون باشه چرا تو این سه سال دادخواست طلاق نداده و بعد این همه مدت میخواد طلاق بگیره

نمیدونم چرا ولی من مثل شما فکر نمیکنم . اطرافیانم منو یه آدم بااراده و با اعتماد به نفس میدونن . تو ...

استارتر من فکر میکنم شما تصمیمتون رو گرفتید و فقط امدید اینجا تایید بشید عزیزم مورد شما لازم و ضروری هست که با مشاور کار بلد صحبت کنی حتما حتما به مشاور مراجعه کن صحبت از اینده شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگید به همسر شما داروی بیهوشی تزریق کردن و دخترشونو انداختن تو بغلش 

عزیزم شما که خبر نداری بیخودی حرف نزن.بابای دختره معتاد بوده در حد کارتن خواب.اینا از این مسیله استفاده کردن که همسر من حمایتشون کنه.داییشو کمک کرده و ترکش داده.بعد زنداییش اومده نشسته خونه مامان شوهر من گفته اینکه نوید زیاد اومده خونه ما برای دخترم حرف و حدیث درست شده.خلاصه داستانها داشتن.

همه تونو دوست دارم.لطفا پست های منو این شکلی بخونید    
 به نظر من الان بهش هیچ قول و جوابی نده، چه مثبت چه منفی. بهش بگو خیلی فرصت میخوای که بتونی هم ...

طبق چیزی که من فهمیدم اون خانم دختر هستن و مثل این که چون در نامزدی طلاق میگیرن شناسنامه جدید بهشون میدن و فکر کنم طلاق در شناسنامه ذکر نمیشه ، البته اطلاع زیادی در این مورد ندارم و کاملا مطمئن نیستم ...

صد درصد پس قبلا بهش محبت میکرده که چند وقته نسبت بهش سرد شده بعدشم ایشون سه ساله نامزدن اگه واقعا دل ...

برای ما که به دور از احساسات و منطقی و عاقلانه به این موضوع فکر میکنیم همه چیز میگه ایشون یه مرد خیانتکاره که وقتی استاترو دیده دل لرزیده و خ استه هم دختر دایی رو داشته باشه هم ایشونو ...الان که لو رفته ماجرا خب برمیگرده میگه من تصلا عاشق اون نبودم و اجبار بود در صورتی که هر شخصی میفهمه که بازم داره دروغ میگه ولی استارتر عشق چشماشو بسته و اگه تاپیک ام زده خواسته تایید شه که عذاب وجدانش در مورد اون خانوم کم شه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
راست میگید به همسر شما داروی بیهوشی تزریق کردن و دخترشونو انداختن تو بغلش 

حتی شوهرم تا دوسال زیر بار عقد نرفت و خداروشکر با حمایت من رابطه شو ختم به خیر کرد

همه تونو دوست دارم.لطفا پست های منو این شکلی بخونید    
استارتر تمام مردهایی که خیانت میکنن جذب زن دوم میشن و نسبت به زن اولشون سرد میشن مگر اون مردی که تو ...

خب اونا فقط نامزد بودن و زیر یه سقف نرفتن و از اول هم دلش با اون دختر نبوده . یعنی با وجود اون همه خصوصیات مثبت بی خیالش شم ؟؟ واقعا نمیدونم ...منم موقعیتای خوب زیادی داشتم و دارم ولی این آقا خیلی از ویژگی هایی که من مدنظرم بوده رو داشته ، البته هر تصمیمی هم که بگیرم از این موضوع قطعا ساده نمیگذرم ...

پگاه جان این اقا اشتباه کرده که به شما از اول نگفته اما یه جورایی هم حق داره چون اگه از اول میگفت شم ...

نظرتون خیلی نزدیک به اون چیزی بود که تو ذهن منه . خوشحالم که زندگی خوبی دارید . ایشالا همیشه خوشبخت باشید ...

خب اونا فقط نامزد بودن و زیر یه سقف نرفتن و از اول هم دلش با اون دختر نبوده . یعنی با وجود اون همه خ ...

ببین دختر خوب تمام مردهایی که خیانت میکنن همشون زن اولشون. دستو پاچلفتی ساده بد تیپ و ... جلوه میدن و اعلام میکنن من بهش علاقه ای نداشتم انتخاب مادرم بود من الان به شما نمیگم از این پسر بگذر ولی در این شک ندارم که بعد ارتباط با شما نسبت به همسرش سرد شده دوست عزیز مورد شما یه مورد بسیار حساسه با حرف من و امثال من نمیتونی تصمیمی بگیری برو پیش یه مشاور خوب و یه جیز دیگه کمی خودتو جای همسر اون اقا بذار با ارزوی موفیت 

من این پسرو از یه جمله شناختم

اونجا که گفت اگه دختر عمه ام کاری کنه منم "تلافی" می کنم. نهایت پستی و رذلی و کثافتیه

اسم مطلقه گذاشت رو دختر عمه اش. نه یک ماه و دو ماه، ۳ سال از بهترین سال های دخترعمه اشو به بازی گرفته. بهش خیانت کرده. تحقیرش کرده حالا تهدیدم می کنه که تلافی هم می کنم!!!!

از اون پسرهای بی رحم کثافته

تو پیام هاتون نوشتید همسرش گفته پس به خاطر تو هست که چند وقت با من سرد شده؟؟؟؟ببین یعنی قبل شما با ه ...

نه این طور نیست ، میگفت دخترداییش چون میدونه همه چیز بین اون ها تموم شده ست داره خودشه به آب و آتیش میزنه و از اولشم باهم سرد بودن ...

نه این طور نیست ، میگفت دخترداییش چون میدونه همه چیز بین اون ها تموم شده ست داره خودشه به آب و آتیش ...

پگاه جان درنهایت نظر و تصمیم با تو هست گفتنی ها گفته شد و حال اینکه عقل شما چی میپذیره و احساستون چی کاملا بستگی به شما داره شما تصمیمت رو گرفتی پس انشاالله خوشبخت باشی