2777
2789
عنوان

آشنایی با کسی که نامزد داشته و من نمیدونستم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 122 پست
من با حرف این خانوم کاملا موافقم استارتر. به نظرم این بهترین پیشنهاده

👌

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شرايط يكم سخته

اينارو بپذير كه اگر قبول كني هميشه اين ترس تو وجودت هست كه اون خانم هميشه در دسترسه 

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
عزيزم خيانت كرده ب زنش ديگه 😐ميتونست اون زندگي روتموم كنه بعد ي رابطه جديد رو شروع كنه  اينجو ...

من فکر میکنم با اون خانوم زمین تا آسمون تفاوت داریم و اون انتخاب خانوادش بوده نه خودش . در ضمن اینم بگم نامزدش یه 5 سالی از من کوچیک تره ...

عزیزم واقعا برات متاسفم که این اتفاق برات افتاده ولی بدون که این آقا با همه جنبه های مثبتش ، بازیگر خیلی خوبیه، ایشون قطعا بخاطر شما داره همسرشو طلاق میده و قطعا با این همه استعداد بازیگری تو پنهون کردن زندگیش از شما، سالها بعد هم بخاطر یکی دیگه، شما رو هم رها خواهد کرد، ولی جوری که متوجه شدم شما خودتو متقاعد کردی که به پاش وایستی تا یکی دیگه رو طلاق بده و بیاد شما رو بگیره، کار تو خیانت در حق انسانیت خواهد بود، ببخشید که تلخ صحبت کردم

از هر طرفی به این قضیه نگاه میکنم این اقا رو یه دروغگوی خیانتکار میبینم ...باید به شما حق انتخاب میداد اول رابطه ...دوما یه پسر با همه ی امکاناتی که داره یه دختر پونزده ساله ی بی سر و زبون نیست که به زور بشوننش سر سفره عقد ..اگه دوسش نداشت انقد میباید مرد بود که نره عقد کنه چطور الان میتونه بگم دوسال قهر خانواده رو تحمل میکنم ولی اون موقع که قرار بود عقد کنه نمیتونست بزاره بره بگه فوقش بعد دوسال درکم میکنن خانواده ام ؟با اخساسات دوتا دختر بازی کرده و این نشون دهنده ی شخصیت ضعیف و ترسوشه ...استاتر بستگی به خودت داره ولی من هیچ جوره این ادمو نمیتونم قبول کنم که گناهیی نداشته تو الان عاشقی و از دید یه عاشق به معشوق ات فکر میکنی و میگی خیانتی در حق اون دختر نبوده ولی بوده و خیلی ام اشکاره ....و در نظر دیگرانم تو با اینکه نمیدونستی ولی یه طرف این خیانت محسوب میشی ...و فک نکنم زندگی که با دروغ این اقا به شما و خیانت به اون خانوم شروع شه اینده ی روشنی داشته باشه ضمن اینکه تو عملا هیچ حمایتی از خانواده شوهرت نداری و حتی ازار و اذیتت ام ممکنه در کار باشه ...تو که میگی رشته ات خوبه و قطعا جایگاه اجتماعی خوبی داری پس قطعا موردای بهتری هم سراغت نیان ...سعی کن ابن عشقو فراموش کنی عزیزم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

به نظر من الان بهش هیچ قول و جوابی نده، چه مثبت چه منفی.

بهش بگو خیلی فرصت میخوای که بتونی همه این مسایل رو هضم کنی و کنار هم قرار بدی که بتونی تصمیم بگیری. ولی مطمئنا با یه مرد متاهل در ارتباط نخواهی بود حتی اگه فقط اسمی متاهل باشه.

بگو فارغ از تصمیم تو به فکر زندگی خودش باشه، بگو ممکنه دختر عمه اش طلاق هم بده ولی تو بهش جواب مثبت ندی. چون به هر حال روزی که بیاد خواستگاری یه طلاق توی شناسنامه اش داره و خانواده ات قطعا کلی سخت گیری خواهند کرد، حتی اگه به خواستگاری برسه.

و مهمتر از همه نباید دروغش رو فراموش کنی، این مهمترین مساله است. وافعا به این پسر میشه بعدا اعتماد کرد توی زندگی؟ 

در نهایت فقط دور شو ازش برای یه مدت طولانی

خیانت ؟ نمیدونم چرا با این که عصبی و داغونم ولی با چیزایی که گفت قلبا حس میکنم در حق اونم ظلم شده و ...

پس خیانت چه معنی داره ؟؟؟ 

میشه بگی در حق زنش چی میشه ؟ دادخواست طلاق وقتی مرد بخوادد و مهریه رو بده ۳ سال طول میکشه ؟؟؟ 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
استاتر دارم به این فکر میکنم چقد خوب تونسته تو این ۲ سال بدون عذاب وجدان به شما محبت کنه در صورتی که ...

واقعا چون تا حدودی میشناسمش فکر میکنم هیچ علاقه ای بهش نداشته وگرنه منم بچه و یا ساده لوح نیستم . هرچند وقتی به این فکر میکنم که از کسی هدیه گرفتم که نامزد داشته حس بدی بهم دست میده ...

خیانت ؟ نمیدونم چرا با این که عصبی و داغونم ولی با چیزایی که گفت قلبا حس میکنم در حق اونم ظلم شده و ...

مردها دقیقا همه ی مردها همیشه طوری خیانتو جلوه میدن که نه تنها موجهه بلکه مظلوم واقع بشن

دلم نمی خواد زیادی برات توضیح بدم چون خودم خانومم

هم جنس خودمو می‌شناسم

مطمئنم هرچقدر توضیح بدم تو با خودت فکر میکنید که این پسر با بقیه فرق داره و قصشم فرق داره و نهایتا کار خودتو میکنی 

خواهش می کنم عاقل باش و یادت باش مظلوم این اتفاق تو و اون دختری نه اون پسر

بازم هیچی...
از هر طرفی به این قضیه نگاه میکنم این اقا رو یه دروغگوی خیانتکار میبینم ...باید به شما حق انتخاب مید ...

خیلی منطقی و عالی گفتید استارتر رو حرفای این دوستمون فک کن

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟

باهاش باید کامل قطع رابطه کنی تا طلاقشون قطعی بشه بعد طلاقش هم یه مدت باید بگذره بعدش اگه واقعا خواستت بیاد خواستگاریت. بگو اگه واقعا منو میخوای هر وقت تونستی با خانوادت بیای بیا تا اون موقع قطع رابطه. اگه میخوای به فکر یه عمر زندگی باشی اینارو باید رعایت کنی به نظرم

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم
واقعا چون تا حدودی میشناسمش فکر میکنم هیچ علاقه ای بهش نداشته وگرنه منم بچه و یا ساده لوح نیستم . هر ...

استارتر تمام مردهایی که خیانت میکنن جذب زن دوم میشن و نسبت به زن اولشون سرد میشن مگر اون مردی که تو این کار خیییلی خبره است که خودشو عادی نشون میوه و با شرمندگی باید بگم حالا که درجریان قرار گرفتی که اون متاهل هست شما مسئول ویرانی زندگی زن دیگه ای هستی که قرار رو خرابه های زندگی اون زندگیتو بنا کنی ولی بدن این بنای زندگی انقدر سست هست که یه باد کوچیک نابودش میکنه

ببین من نمیدونم تهش چه کاری درست تره ولی میدونم دلی ک از اون دختر شکسته شده قطعا تو زندگی اون اقا تأثیر خواهد گذاشت درضمن به راحتی پنهان کاری کرده از دونفر و در اخر اگ باهم ازدواج کردین ممکنه کمک و پشتیبانی و مهر محبت خانواده هاتونو دیگ نداشته باشین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...