2777
2789
عنوان

آشنایی با کسی که نامزد داشته و من نمیدونستم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 122 پست
خیلی منطقی و عالی گفتید استارتر رو حرفای این دوستمون فک کن

❤🙏

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تمام مردهایی که خیانت میکنن جذب زن دوم میشن و نسبت به زن اولشون سرد میشن مگر اون مردی که تو ...

چطور مسئوله وقتی از چیزی خبر نداشته 

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم

ببین هرچی هم باشه و هرچی هم بگی اون یه بار یه دخترو زیز پااش له کرده...کاری ندارم که عاشق اون دختر نبوده ولی کارش دور از انسانیت بوده...این ادم .واقعا میخواست کی حقیقت رو بگه .پدر بزرگم یه چیزی رو همیشه .میگنه....میگه همینطور که مغذ تو بدن سالمه...عشق هم تو وجود انسان واقعی...کسی که دروع گو و دو رو ترسو باشه عشق تو وجودش واقعی نیست....

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

پگاه جان این اقا اشتباه کرده که به شما از اول نگفته اما یه جورایی هم حق داره چون اگه از اول میگفت شماقطعا باهاش ادامه نمیدادی.به نظر من حالا که اینا دارن از هم جدا میشن شما هم به فکر زندگی خودت باش سرنوشت اون دختر به شما ربطی نداره به پدر و مادرش ربط داره که به زور دخترشونو غالب کردن به این آقا.پس لطفا دلت نسوزه.اجازه بده مراحل قانونی کارشو طی کنه و بعدش رابطه تونو جدی کنید.پسر خوب و با این همه خصوصیات خوب که گفتی تو این دوره کم پیدا میشه گلم.همسر منم نامزد داشت و اتفاقا دختر داییشم بود .که اونم دقیقا غالب کرده بودن.من با وجود اینکه میدونستم این رابطه رو بهش فرصت دادم که ختم نامزدیشو به اونا اعلام کنه چون عقد نبودن راحت تر بودیم..الان درکنارش خیلی هم خوشبختم خانواده اش هم مطمینا به خواسته پسرشون راضی میشن.شما هم حد خودتو رعایت کن باهاشون لازم نیست خیلی صمیمی شی

همه تونو دوست دارم.لطفا پست های منو این شکلی بخونید    
چطور مسئوله وقتی از چیزی خبر نداشته 

معمولا دخترهایی که با مرد زن دار در ارتباطند اولش از تاهلش خبر ندارن بعد هم که می فهمن دیگه وابسته شد

در نود ونه درصد مواقع مردها میگن اون انتخابش خانوادم بوده 

بازم هیچی...
تو پیام هاتون نوشتید همسرش گفته پس به خاطر تو هست که چند وقت با من سرد شده؟؟؟؟ببین یعنی قبل شما با ه ...

عجب نکته ای 👌👌👌👍👍👍👍👍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
معمولا دخترهایی که با مرد زن دار در ارتباطند اولش از تاهلش خبر ندارن بعد هم که می فهمن دیگه وابسته ش ...

خب مال من واقعا توطیه مادر دختره بوده.چون خودش خیلی علاقمند بوده به همسرم.دخترشو فدا کرده که شوهر منو کنار خودش نگهش داره.

پگاه جان این اقا اشتباه کرده که به شما از اول نگفته اما یه جورایی هم حق داره چون اگه از اول میگفت شم ...

راست میگید به همسر شما داروی بیهوشی تزریق کردن و دخترشونو انداختن تو بغلش 

عزیزم واقعا برات متاسفم که این اتفاق برات افتاده ولی بدون که این آقا با همه جنبه های مثبتش ، بازیگر ...

نمیدونم چرا ولی من مثل شما فکر نمیکنم . اطرافیانم منو یه آدم بااراده و با اعتماد به نفس میدونن . تو زندگیم بیشتر اوقات به چیزایی که خواستم رسیدم و دوست ندارم حسرت چیزی به دلم بمونه . شاید نشه همه چیز رو کامل توضیح داد ولی با چیزایی که من دیدم و شنیدم کاملا قانع شدم که ازدواجش کاملا اجباری و علی رغم میل خودش بوده . همون طور که گفتم منم یه دختر بسر ندیده و کم سن و سال نیستم ولی این آقا خصوصیات مثبت خیلی زیادی داره که در کمتر کسی دیدم . نظرم اینه که هر آدمی ممکنه در زندگیش اشتباه کنه و دلم میخواد بهش یه فرصت دیگه بدم ولی کاملا مطمئن نیستم ...

تو پیام هاتون نوشتید همسرش گفته پس به خاطر تو هست که چند وقت با من سرد شده؟؟؟؟ببین یعنی قبل شما با ه ...

خب اون دختره شاید داره الکی میگه.چون گویا حتی دستشم نگرفته

استارتر عزیزم اگه بخوام نظرمو بگم اینجوری میگم اول شرط دوست داشتن و عاشقی صداقته که اون آقا پسر متاسفانه نداشته اونم موضوع به این مهمی رو، ایشون رسما ازدواج کرده ولی ازتون پنهوون کرده اونم اینهمه مدت، میتونست بعد مدتی بگه ولی نگف پس معلوم میشه به این زودیا قصد گفتن نداشتن اگه خانومش زنگ نمیزد و نمیگف، ولی بنظر من بهتره مدتی کلا همچی رو بزارین کنار و سعی کنین اصلا فکر نکنین تا ذهنت آرووم بشه و بعد اگر خواستین تصمیم بگیرین در نهایت آرامش ذهنی و قلبی باشه

نمیدونم چرا حسم میگه از بچه های علوم پزشکی هستین😅😅😅

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم