2777
2789
عنوان

به نظرتون به قیافش توهین کنم

264 بازدید | 41 پست

من بشدت بشدت بشدت مخالف اینم کسیو از هرررر لحاظ مثل قیافه پول خانواده درامد توهین کنم 

اما یک اقایی تو مشهد دوساله پیگیر منه و دنبال رابطه 

اینم بگم این اقا پولداره  گوشی فروشی داره تو بالا شهر مشهد و قد وهیکل خوبی داره قد بلنده ولی هم من باوجود اینکه مطلقه ام وباکره نیستم ۵ ساله اصلا  اهل رابطه نیستم اصلااا. باوجود اینکه بشدت نیاز دارم. بلاکش کردم از همه. جا ولی با خط دیگه

دوساله پیگیر منه،  چون کاملا  مطمئنه با کسی نبودم ونیستم

خیلی بیشتر تشنه اینه منو بدست بیاره میگم ازدواج کن میگه من سنتی ازدواج نمیکنم ، اینم بگم من دختر خوشگلی هستم ولی قدم ۱۶۳  اون اقا ۱۸۰ به بالا ولی دورگه  ما مشهدی ها بهشون میگیم بربری  یا خاوری. حالا بهش برییینم بگم دست از سرم بردار بربری ، ولی کاملا دلم میشکنه به کسی توهین کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصدش باتو ازدواجه

یا فقط رابطه؟؟؟؟

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

یعنی چی بربری؟

قیافه اش شبیه خدادا عزیزیه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

اگر مورد خوبیه  میتونه دراینده همسرخوبی هم باشه، چی میشه اوکی بشید🥹

یکی دوبارگوشیو بده دست داداشی پدری کسی ،دگ میره

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یا مثلا ریشه اجدادیشون افغانی بوده با ایرانی ترکیب شدهیعنی مثلا ۱۰ نسل قبلشون. ، ولی افغانی نیستن

اقا بربری رو فقط ما مشهدیا خودمون میفهمیم. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من