2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 20439 بازدید | 103 پست
باید صبر داشته باشی گلم خدا کمک میکنه پای پسرت وضعیتش حاد نیست تو داری پیشگیری میکنی که بدتر نشه&nbs ...

باشه عزیزم حتما .هفدهم نوبت دارم .🥰 ان شاءالله تا سال بعد این موقع یه درمان قطعی پیدا بشه هممون از شر این مریضی نجات پیدا کنیم به امید خدا.

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اینستا ندارم اگه میشه همینجا صحبت کنیم ...پسرت چن سالشه ؟درگیریش زیاده یا نه ؟؟؟تو کفش پوشی ...

نگران نباشید با ماساژ درمان میشه و خودت یا بگیر و ماساژ بده من پیش یک فیزیوتراپ در مترو صادقیه میروم

نگران نباشید با ماساژ درمان میشه و خودت یا بگیر و ماساژ بده من پیش یک فیزیوتراپ در مترو صادقیه میروم

بانداژ که خیلی سخته بچه ی یه ساله فک نکنم بتونه طاقتشو بیاره .بهترین راه ماساژه .برای شما مادرزادی یا نه؟

عزیزم منم دچار ادم پا هستم از ۱۰ سالگی

متاسفانه هر راهی که بگید امتحان کردم جواب نگرفتم یادمه اخرین بار یه جوراب واسم نوشت گفت تا اخر عمرباید استفاده کنی که تو اون سن و سال خیلی گریه کردم و دلم شکست من جورابو نخریدم و خودم هر شب موقع خوب زیر پام بالش میزارم زیاد پاهامو از صندلی آویزون نمیکنم و نمک هم میگن بدترش میکنه خلاصه که بعد از لنف ادم پا تا ۲ سال من دچار افسردگی شدم تا تونستم باهاش کنار بیام الانم ۲۴ سالمه

متاسفانه هر راهی که بگید امتحان کردم جواب نگرفتم یادمه اخرین بار یه جوراب واسم نوشت گفت تا اخر عمربا ...

واسه شما علتش چی بود عزیزم ؟؟؟  بانداژ و ماساژ و امتحان کردی؟؟؟

من خودم از سال ۸۶ لنفادم پای راست دارم . ن درمانی هیچییی نیس موندم کنار میام باهاش ولی سختمه   ...

سلام دختر من هم که 16سالشه حدود 4ساله این مشکل رو داره و دکتر سید رضا موسوی عمل تجویز کرده شما چیزی در مورد عمل شنیدید؟ 

سلام دختر من هم که 16سالشه حدود 4ساله این مشکل رو داره و دکتر سید رضا موسوی عمل تجویز کرده شما ...

چی باعث شد که لنف ایجاد بشه و دکترشون کجا هست ؟؟؟بانداژ و ماساژ امتحان کردین؟؟؟

من خودم از سال ۸۶ لنفادم پای راست دارم . ن درمانی هیچییی نیس موندم کنار میام باهاش ولی سختمه   ...

سلام عزیزم قبل از ازدواج مبتلا بودید یا بعدا منم ده ساله درگیرم الان ۲۴سالمه میخوام ازدواج کنم همش میترسم طرف قبول نکنه شرایطمو یا بعدا سرکوفت بده😔😔😔

متاسفانه هر راهی که بگید امتحان کردم جواب نگرفتم یادمه اخرین بار یه جوراب واسم نوشت گفت تا اخر عمربا ...

منم متاسفانه ده ساله درگیرم الان ۲۴سالمه میخوام ازدواج کنم میترسم ب طرف بگم هی رد میکنم هر خواستگاری میاد😔😔😔

منم متاسفانه ده ساله درگیرم الان ۲۴سالمه میخوام ازدواج کنم میترسم ب طرف بگم هی رد میکنم هر خواستگاری ...

درگیریتون شدیده یا نه ؟؟؟ بانداژ و امتحان کردی یا نه؟؟؟ چرا دچار لنف ادم شدی

درگیریتون شدیده یا نه ؟؟؟ بانداژ و امتحان کردی یا نه؟؟؟ چرا دچار لنف ادم شدی

دیگ لنف ادمه راه برم زیاد میشه استراحت کنم کمتر،بانداژ چند سال پیش ولی خب خیلی وقتمو میگیره باهاش هم نمیشه جای رفت انجامم ندی برمیگرده یکسال مداوم انجام دادم خسته شدم،،نمیدونم یهوی درگیر شدم دلیل خاصی نداشت