سلام. کسی هست که خودش یا نزدیکانش درگیر این بیماری باشن؟ درمان قطعی داره یا فقط ماساژ و ...؟ کسی این بیماری رو تو بچه ها هم دیده؟ دکتر خوب و مطرح در کشور؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
همش ورم داره؟ دکتر پیدا نکردی؟ خواهرم ۹ ساله پای چپش بر اثر صربه ؛ لنف ساق پا مسدود شد ا ...
عزیزم ورم پای خواهرتون بیشتر یا کمتر میشه یا همونجور ثابته .؟؟؟؟بعد یه سوال دیگه اینکه تو راه رفتنش تاثیری میزاره یا نه .پسر منم نه ماهه یکی از پاهاش از زانو به پایین ورم داره ...براثر گزیدگی اینجوری شد .ممنون میشم جوابمو بدی
هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
سلام خانمای گل، پسرم لنفادم مادرزادی داره، الان دوسال و نیمه شده، به منم دکتر فقط ماساژ و بانداژ رو توصیه کرد که پسرم اصلا نمیذاره، ولی خداروشکر به راه که افتاد یه کوچولو بهتر شده....
بقیه دوستان بیاین بگین با بچه هاتون چیکار کردین
خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
من خودم از سال ۸۶ لنفادم پای راست دارم . ن درمانی هیچییی نیس موندم کنار میام باهاش ولی سختمه پیش فامیلای شوهر و عروسی ها و کفش و شلوار و ... . هیچی هم چاره نداده هر دکتری رفتم . سالی ی بار چک میکنم ک کسی درمان جدید پیدا نکرده. قرص فشار خون میخوردم کم میکرد تخلیه میکرد تو دو روز ولی قط ک میکنی شدیددددترش برمیگرده . بانداژ بدتر میکرد . هیچی خلاصه اثر نمیکنه .انگار و۳تی تخلیه میشه شدید برمیگرده . شکسته بند و حجامت و زالو و ... همه جا رفتم ی عالمه خرج فیزیو و جوراب واریث کردم هیچی ب هیچی . فقط قرص فشار کم میکنه و روغن زرد کرمانشاهی و دارچین یا زنجببل قاطی کنین بمالین شب تا صبح بمونه اون کم میکنه ک نت نمیشه انجامش داد بوش و روغنی شدنو و ... .فعلا بی چاره ایم
عضو گروه رز قرمزم🌹وزن اولیه ۸۴.۵🌹وزن الان۸۴.۵🌹وزن هدفم۷۰🌹تاریخ اولیه وزن کشی ۱۴۰۰/۳/۱۴ 🌹خدااایا کمکم کم لاغر بشم و حفظ کنم وزنمو🙏