2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

20439 بازدید | 103 پست

سلام. کسی هست که خودش یا نزدیکانش درگیر این بیماری باشن؟ درمان قطعی داره یا فقط ماساژ و ...؟ کسی این بیماری رو تو بچه ها هم دیده؟ دکتر خوب و مطرح در کشور؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبیه غده لنفای کردن هست اولین بار فهمیدم چیه علایمش چطوره

باعص ورم در برخی نواحی بدن مثل دست و پاها میشه. همان متیع لنفاوی هست که توانایی جذب به مویرگ ها رو نداره و باعث ورم میشه.

کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟ کسی که از نزدیک خودش یا نزدیکانش درگیر باشند؟ بخصوص بچه. 

خودم عمل کردم زانوم را نمیخوام حرفی بزنم ببخشید یاد آوری اش باعث افسرده گی ام میشه برو اینترنت سرچ کن

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
خودم عمل کردم زانوم را نمیخوام حرفی بزنم ببخشید یاد آوری اش باعث افسرده گی ام میشه برو اینترنت سرچ ک ...

اینترنتو زیر و رو کردم.دوست دارم یک مورد عینی پیدا بشه 

اینترنتو زیر و رو کردم.دوست دارم یک مورد عینی پیدا بشه 

توکل بخدا کن مال منو گفتن کیست خوش خیم هست اما خب بعد اما اذیت شدم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
عزیزم انشاالله همیشه سالم و تندرست و شادکام باشی

کدوم تخصص اینو میتونه تشخیص بده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...