2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 20439 بازدید | 103 پست
من خودم از سال ۸۶ لنفادم پای راست دارم . ن درمانی هیچییی نیس موندم کنار میام باهاش ولی سختمه   ...

سلام عزیزم ...واقعا بانداژ بدتر میکنه؟؟؟؟من حالا میخواستم پسرمو ببرم واسه بانداژ و فیزیو تراپی ...واسه شما مادرزادی یا نه؟؟؟؟تو کفش پوشیدن چیکار میکنی ؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدی

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤

یعنی میشه درمانی پیدا بشه واسه این مریضی، یه درمان قطعی .بخدا غصه ی دنیا رو دلمه .فقط فکر اعتماد به نفس پسرمو میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم لنف ادم دارم به صورت مادزادی 

سلام عزیزم ...یه سوال داشتم شما میگفتی که یه دور تخلیه انجام دادی واسه پات ...من واسه پسرم وقت گرفتم پیش دکتر حقیقت .اینجا یکی از دوستان گف بعد از تخلیه شدیدترش برمیگرده .درسته ؟؟؟؟ مال شما هم همونجور شد؟؟؟؟؟

سلام عزیزم ...یه سوال داشتم شما میگفتی که یه دور تخلیه انجام دادی واسه پات ...من واسه پسرم وقت گرفتم ...

سلام گلم نه بعد از اینکه کامل ورم رفع شد قرار شد برگردم شهر خودمون ادامه بدم  که دقیق یادم نیس تحریم شد دیگه برام کش نیومد منم ول کردم ولی خوب همون حالت قبلی رو داشت ولی شدیدا غذا یا حال و هوای روحیت بیماری دیگه داروها عدم تحرک روی ورم تاثیر داره  

سلام گلم نه بعد از اینکه کامل ورم رفع شد قرار شد برگردم شهر خودمون ادامه بدم  که دقیق یاد ...

ببخشید انقدر سوال میپرسم ...چه مدت طول میکشه تا ورم کامل برطرف شه ؟؟؟؟ بعد یه سوال دیگه اینکه هزینه هاش زیاده یا نه؟

ببخشید انقدر سوال میپرسم ...چه مدت طول میکشه تا ورم کامل برطرف شه ؟؟؟؟ بعد یه سوال دیگه اینکه هزینه ...

10 سال پیش جلسه ای 50 هزار تومن بود الانو نمیدونم عزیزم من 20 جلسه کامل رفتم تا تخلیه شده یادمه اون موقع کشی که سفارش میدادم 500 هزار تومن بود هزینه های 10 سال پیش مجموعا 2 میلیون شد 

ببخشید انقدر سوال میپرسم ...چه مدت طول میکشه تا ورم کامل برطرف شه ؟؟؟؟ بعد یه سوال دیگه اینکه هزینه ...

همون اول یه سری کش میدن بهتون خوب دقت کن ببین چجوری میبندن خودت یاد بگیر  الان حتما قیمتش زیاد شده ما اون سال وام گرفتیم 

یادمه اول انگشتامو میبست بعد یه کش سفید مانند بود اون در آخرم از این کشای کرمی  هر کدوم چند لایه

هر روز صبح میرفتم  کشارو باز میکردم دست و پامو میشستم بعد اونجا یه سری خانم بودن ماساژ میدادن یکم ورزش میکردم دوباره از سر نوع کشارو می‌بستن این روند 20 روز ادامه داشت 

چون کشا باید خیلی سفت بسته میشد درد داشت کلا دستم کبود شده بود مخصوصا انگشتام آزرده بودن  همش دوست داشتم کشارو باز کنم  ولی اگه باز بشه دوباره آب برمیگرده 

حمومم یادمه 15 دقیقه سریع میرفتم میومدم نباید باز میموند دست و پام 

خلاصه به من که شهر غریب خیلی سخت گذشت هزینه یه اتاق دو خوابه  اون موقع شبی 25 هزار تومن بود  اونم با کلی نامه از ادارات مختلف برامون تخفیف میخورد

همون اول یه سری کش میدن بهتون خوب دقت کن ببین چجوری میبندن خودت یاد بگیر  الان حتما قیمتش زیاد ...

با این تفاسیر فک نکنم بچه ی یه ساله بتونه تحمل کنه ...حالا یه سر میرم ببینم چی میشه ....خدا کنه حداقل یکی دوسال دیگه یه درمان قطعی پیدا شه ....

عزیزم چن وقت بعد تخلیه ی کامل دوباره ورم برگشت؟؟؟؟

گلم ورم سریع برمیگرده دقیق نمیدونم  تو الان بیا پاشو با کش ببند کم میشه بعد مدتی  باز کن میبینی بعد چند ساعت برگشت مثل حالت اولیه شده میگم به طور موقتی خوبه باز آب برمیگرده دیگه الان نمیدونم از اون کشای مخصوص هست یا نه بعد چند جلسه تخلیه از اون کشا میدن میگم مادام استفاده باید بکنی

با این تفاسیر فک نکنم بچه ی یه ساله بتونه تحمل کنه ...حالا یه سر میرم ببینم چی میشه ....خدا کنه حداق ...

باید صبر داشته باشی گلم خدا کمک میکنه پای پسرت وضعیتش حاد نیست تو داری پیشگیری میکنی که بدتر نشه 

رفتی برای منم بپرس جلسه ای الان چقد میگیرن برای  دست و پا اگه تونستم یه مدت دوباره برم  مرسی عزیزم❤️